Jarní cuketová nádivka
Cuketová nádivka s vejci, sýrem a medvědím česnekem přinese jaro do vaší kuchyně. Přípravíte ji snadno a rychle v jednom pekáčku, s minimem špinavého nádobí. Nádivka je sice bez masa, ale na chuti jí to vůbec neubírá.
Postup přípravy
Krok 1: Neoloupanou cuketu nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme jemně nastrouhaný sýr, nadrobno nakrájenou cibuli, dvě vejce, medvědí česnek, olej a mouku s kypřicím práškem. Dochutíme solí a pepřem a vše dobře promícháme.
Krok 2: Polovinu nádivky rozprostřeme do vymazané formy, na ni položíme půlky vařených vajec a přikryjeme je zbytkem nádivky.
Krok 3: Nádivku poklademe plátky másla a pečeme dorůžova při teplotě 170 °C asi 40 minut.
Zveřejněno 23. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní cuketová nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRAz4
Moje poznámka
Jarní cuketová nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRAz4
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 12 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 13 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 16 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 16 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 17 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 5 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 6 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 8 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 8 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 9 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 9 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 9 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 9 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 10 hodinami
Suroviny:
cuketa,
sýr tvrdý,
cibule,
vejce,
mouka hrubá,
kypřící prášek,
česnek mědvědí,
olej,
sůl,
pepř mletý,
vejce,
máslo,
tuk,
strouhanka
Komentáře (1)