Kuřecí steak na červeném zelí a smetaně

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: cca 40 min 2-3 porce Drůbeží maso 20 názorů

Suroviny

4 kusy kuřecích steaků
1 sklenice 0,7 l červeného sterilizovaného zelí
1 kelímek smetany na vaření
sůl
grilovací koření
(popřípadě jakékoliv oblíbené koření na maso)
Recept si zatím oblíbilo 14 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso mírně naklepeme, osolíme, okořeníme.

  2. Na pekáček rozložíme celou sklenici zelí a na ně uložíme maso.

  3. Zalijeme smetanou a pečeme do zredukování smetany a zrůžovění masa. Podáváme s vařeným, popřípadě opečeným bramborem.

Poznámka

Recept je od uživatelky Bucecek. Zkoušela ho v Dětmarovicích v restauraci a zákazníkům moc chutnal.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí steak na červeném zelí a smetaně

1 2

Tématické fráze: zeli na smetane kuřecí steak na smetaně červene zeli na smetane kuřecí maso na červeném zeli kuře na zelí se smetanou kuřeci na cari steak ze zelí steak na smetaně kuřeci steaky se zelim a smetanou červené zelí se smetanou kureci steak na zeli kuřecí steaky na smetaně kuře na zelí a na smetaně kuřecí steiky se na smetaně kuřecí steaky se na smetaně steak se zelí recept zelí červené se smetanou recepty na kuřecí steaky kuře v zelí a smetaně kureci maso cervene zeli

Zapomněl/a jsem heslo