Námořnické maso podle ČSN
Recepty podle československých norem jsou jistou zárukou skvělého pokrmu. S našim dalším receptem si tak můžete připravit lahodné hovězí maso doměkka podušené na červeném víně. Ideální přílohou je pak knedlík nebo těstovina.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Námořnické maso podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xWAJ
Moje poznámka
Námořnické maso podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xWAJ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 1 hodinou
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 14 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 15 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 15 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 15 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 1 hodinou
Szegedinský guláš
MonkaF před 8 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 9 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 9 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 11 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 12 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 13 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 13 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 14 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
tuk na smažení,
sůl,
pepř mletý,
protlak rajčatový,
voda,
mouka hladká,
víno červené,
vejce,
nať petrželová
Komentáře (2)