Jehněčí hřebínek s krustou
Jehněčí kotletky s krustou jsou velmi snadné na přípravu a můžete je podávat i jako sváteční pokrm. Medvědí česnek, slanina a víno dávají kotletkám vynikající chuť. Podávejte je nejlépe s bramborovou kaší.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí hřebínek s krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYMOg
Moje poznámka
Jehněčí hřebínek s krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYMOg
Nejnovější recepty
Závin s hruškou a hermelínem
Přidáno před 3 hodinami
Banánový chlebíček
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Přidáno před 4 hodinami
Boršč na neděli
Přidáno před 12 hodinami
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Fazolová pomazánka
Přidáno 10. 10. 2025 17:22:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jáhly se švestkami
Monkrizova před 17 minutami
Chléb s omeletou (vaječný řízek)
jeho.vysost.zeli před 24 minutami
Hraběnčiny řezy
HankaVav před 26 minutami
Krémová cibulačka
Jitkazmecka před 33 minutami
Koláče podle babičky
Eva_H před 40 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
schoeniger před 1 hodinou
Domácí utopenci
Simona Maskova před 1 hodinou
Vláčný jogurtový koláč
Ludmila548 před 1 hodinou
Vepřový gyros v pitě
Daninek před 2 hodinami
Suroviny:
olej,
máslo,
česnek,
cibule,
strouhanka,
víno bílé,
list medvědího česneku,
sůl,
pepř mletý,
slanina
Komentáře (1)