Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičková pomazánka

Ředkvičky jsou nenáročné na pěstování a zároveň obsahují spoustu zdraví prospěšných látek. Ke svačině, nebo jako lehkou večeři, můžete připravit ředkvičkovou pomazánku z Lučiny s pikantním salámem.

Hodnocení receptu je 4,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

alena-s

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Ředkvičky opláchneme, odřízneme kořínky a chrást. Bulvy nakrájíme na drobné nudličky nebo nastrouháme. Krok 2: V misce promícháme Lučinu se zakysanou smetanou, přidáme ředkvičky a jemně nakrájený pikantní salám. Podle chuti přisolíme a lehce opepříme. Krok 3: Podáváme na plátku slunečnicového chleba, ozdobené pažitkou a kvítkem brutnáku, který je jedlý.

TIP: Co se dá udělat z ředkviček?

Zveřejněno 15. 4. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5y1vK

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5y1vK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
ředkvičky, lučina, salám pikantní, smetana zakysaná, chléb slunečnicový, sůl, pepř mletý, pažitka,

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu