Tiramisu

kalby Kuchař:

Moučníky , Nepečené a mražené 23 názorů

523
Recept si zatím oblíbilo 23 kuchařů

Suroviny

2 balíčky piškotů
200 g moučkového cukru
2 smetany ke šlehání
2 pomazánková másla
1 hrnek kávy (studené instantní)
kakao
Recept si zatím oblíbilo 23 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Smetanu, pomazánkové máslo a cukr ušleháme do pěny.

  2. Formu vyložíme piškoty pokapané kávou.

  3. Na piškoty navrstvíme polovinu pěny a opět poklademe piškoty a pokapeme kávou, dáme zbytek pěny a uložíme do lednice.

  4. Podáváme posypané kakaem a ozdobené šlehačkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 673 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Tiramisu

  • Andulinka Andulinka

    Dobrota veliká!:-p:-8 Přepisuji do kuchařky a posílám bodíka:yes:. Díky za recept.:-K

    Odpovědět

  • Ellie Ellie(neregistrovaný)

    http://www.nakupnam.cz/fotky9907/fotos/_vyr_1949slehacka_deluxe.jpg

    btw: Vím jaký je rozdíl mezi OBALEM na smetanu a šlehačku. Se smetanou se to prostě vyšlehat nedá.;-)

    Odpovědět

  • Ellie Ellie(neregistrovaný)

    To je zajímavý, že SMETANU sem použila a po dvaceti minutách šlehání z toho byla stále voda a při použití ŠLECHAČKY sem měla za tři minuty hotovo. Pokud vím, tak je rozdíl mezi smetanou ke šlehání a šlehačkou ke šlehání.;-)

    Odpovědět

  • mimosa mimosa

  • k.k.Michael k.k.Michael

    Ellie: Co se rozšiluješ, to vím i já a to skoro vařit neumím, že se to jmenuje SMETANA KE ŠLEHÁNÍ, šlehačka je z toho až to vyšleháš:-8:-*

    Odpovědět

  • mimosa mimosa

    Ellie:proč-vždyť je to ofic.název :-http://lsza.blog.cz/

    Odpovědět

  • Ellie Ellie(neregistrovaný)

    Doporučovala bych upravit v popisu SMETANU KE ŠLEHÁNÍ, na šlehačku ke šlehání. Právě sem díky tomu vyhodila dvě smetany a dvě pomazánkkvý másla. :-((

    Odpovědět

  • alka alka(neregistrovaná)

    Antik10:kristova noho, to je sice fajn,že to vYZkoušíte(!!!!!) ale nejdřív se naučte psát!!

    Antik10:

    Odpovědět

  • Antik10 Antik10

    viskouším zní to výborně:-p

    Odpovědět

  • suslajda suslajda

    Dělám stejně jen do kávy přidávám rum nemá chybu posílám bodík.:yes:

    Odpovědět

  • Jenny Jenny

    :yes: posílám fotky ze včerejšího odpoledne,nafotit řez se mi bohužel nepodařilo,tiramisu je vynikající...;-):yes:

    Odpovědět

  • maris maris

    Jani,já taky šlehám dohromady, udělá se krásný krém:-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Rebi, jo? tak zkusím!! Máš mne na svědomí!!:-)):-D

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    Remčo:-K:-Kušlehá,neboj;-):yes:já dám do šlehače máslo,tekutou šlehačku a máš vidět ten fofr:-D:-Da ta pevnost:-8:yes::-D:-D:-D

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Já čtu a čtu snad všechna tiramisu, co tady máme. Už jsem to taky dělala a nejednou, ale zaboha si nevzpomenu, jestli ty šlehačky mám vyšlehat zvlášť a pak přidat pom. másla?:-/ Není to snad ani v jednom receptu řečeno. Nějak se mi nechce věřit, že se mi šlehačka ušlehá dohusta s těmi másly! Víte někdo jak na to?:-O

    Odpovědět

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo