Boloňské špagety

Nikolka. Kuchař:

Doba přípravy: 45 minut 4 porce Mleté maso 5 názorů

54
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Suroviny

300 g mletého hovězího masa
Nyní v akci
500 g krájených rajčat z konzervy
Nyní v akci
90 g rajčatového protlaku
špagety
sýr parmezán
2 cibule
2 stroužky česneku
mletá paprika
bazalka
tymián
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmahneme na jemno nakrájenou cibuli a česnek, poté přidáme hovězí maso.

  2. Za občasného míchání restujeme maso 8-10 minut.

  3. Přidáme krájená rajčata a protlak a dochutíme solí, pepřem a paprikou.

  4. Přivedeme k varu a za stálého míchání vaříme 15 minut.

  5. Dle chuti můžeme přidat tymián a bazalku.

  6. Připravené špagety zalijeme omáčkou a posypeme parmezánem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Boloňské špagety

  • ivulinka ivulinka

    Dělám téměř stejně, jen už nesypu sýrem, jinak u nás tato dobrota nikdy nezbyde:yes:

    Odpovědět

  • Kačka Kačka(neregistrovaná)

    Super :yes: kluci se jen olizovali :-K:-K

    Odpovědět

  • babula2 babula2

    Uvařeno, snězeno, bodík přidělen ;-):yes:

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    :-p+2:yes:Hezky připravená klasika:-K

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Nikolko, vítám tě v naší Topkové rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti u nás a s námi líbilo;-):-K
    Receptů na Boloňské špagety je tu dost, ale protože si nová, dávám ti 1.vstupní bod:yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo