Obalený květák z remosky
Rádi byste si dali smažený květák, ale nedělá vám dobře smažené jídlo? Upečte ho v remosce. Růžičky květáku stačí namočit do těstíčka a obalit ve strouhance. Pak jen vložíte do remosky na pečicí papír a za půl hodinky je hotovo.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obalený květák z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr5oM
Moje poznámka
Obalený květák z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr5oM
Nejnovější recepty
Rohlíky I
Přidáno před 3 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 3 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 3 hodinami
Nejlepší povidla
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 4 minutami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 43 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 1 hodinou
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 1 hodinou
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 1 hodinou
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 1 hodinou
Koláčky z tvarohu
Atairka před 1 hodinou
Tvarohový koláč s ostružinami
A.dus před 2 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
monona před 2 hodinami
Suroviny:
květák,
vejce,
mouka hladká,
mléko,
sůl,
pepř mletý,
olej,
strouhanka
Komentáře (2)