Obalený květák z remosky
Rádi byste si dali smažený květák, ale nedělá vám dobře smažené jídlo? Upečte ho v remosce. Růžičky květáku stačí namočit do těstíčka a obalit ve strouhance. Pak jen vložíte do remosky na pečicí papír a za půl hodinky je hotovo.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obalený květák z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr5oM
Moje poznámka
Obalený květák z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr5oM
Nejnovější recepty
Fazolová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvovo-jablečné dortíky
Přidáno před 2 hodinami
Jablečné lívance
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Smaženice z lišek
Přidáno před 8 hodinami
Pečený citrusový čaj se zázvorem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vídeňské knedlíky
Nebe1276 před 35 minutami
Rajčatový salátek
Kajkajak před 38 minutami
Grilované pak choi (bok choy) s asijskou zálivkou
MarcelaPa před 40 minutami
Segedínský guláš
Nelijetka68 před 43 minutami
Krupicová kaše
kodrla před 46 minutami
Krůtí karbanátky se sýrem, šunkou a sušenými rajčaty
wimra před 57 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
wimra před 1 hodinou
Klasické palačinky
KladiKIK před 1 hodinou
Zelný salát s jogurtovo-hořčicovou zálivkou
wimra před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Ivankysss před 1 hodinou
Suroviny:
květák,
vejce,
mouka hladká,
mléko,
sůl,
pepř mletý,
olej,
strouhanka
Komentáře (2)