Zapékané pirohy
Stačí uvařené brambory, mouka a sůl. Pouze z těchto surovin vytvoříte těsto na sytý a levný pokrm zvaný pirohy. Pirožky naplňte kysaným zelím, uzavřete a smažte v rozehřátém oleji dozlatova. Recept, který je důkazem toho, že v jednoduchosti je krása (a chuť!).
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékané pirohy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RXl3
Moje poznámka
Zapékané pirohy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RXl3
Nejnovější recepty
Batátová kaše
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 2 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kousky s dýňovým pyré vhodné pro diabetiky
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninové pyré s muškátovou dýní
Přidáno před 3 hodinami
Kakaová kolečka s čokoládou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 1 hodinou
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 1 hodinou
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 2 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 3 hodinami
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 3 hodinami
Sekaná v anglické slanině
poirotka před 3 hodinami
Pečené brambory s masem a žampióny
Veritaska před 6 hodinami
Křehký jablkový koláč
Potocky před 6 hodinami
Suroviny:
brambory,
zelí kysané,
mouka hrubá,
sůl,
olej
Komentáře (2)