Lečo podle Jožky Černého
Lečo patří mezi sezónní pokrmy, které mají na našich stolech své stálé místo. Letní úrodu paprik a rajčat zpracujeme do výtečného oběda, ve kterém nechybí také slanina, klobása a vejce. Připravte si s námi oblíbené lečo podle Jožky Černého.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lečo podle Jožky Černého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x4l6
Moje poznámka
Lečo podle Jožky Černého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x4l6
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 6 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 7 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 8 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 10 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová pomazánka
Toms1 před 17 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
poirotka před 46 minutami
Zeleninové rizoto s bulgurem
Ongbac3 před 1 hodinou
Čokoládovo-banánové muffiny
veronika_straka před 3 hodinami
Matcha kuličky
veronika_straka před 3 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Kajkajak před 4 hodinami
Domácí langoše
Tunislav před 4 hodinami
Ořechové úly
Panova před 4 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 4 hodinami
Čokoládové hvězdičky s kokosovou náplní
Panova před 4 hodinami
Suroviny:
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
sádlo,
slanina,
klobása,
cibule,
rajče,
vejce,
sůl,
koření polévkové
Komentáře (1)