Lečo podle Jožky Černého
Lečo patří mezi sezónní pokrmy, které mají na našich stolech své stálé místo. Letní úrodu paprik a rajčat zpracujeme do výtečného oběda, ve kterém nechybí také slanina, klobása a vejce. Připravte si s námi oblíbené lečo podle Jožky Černého.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lečo podle Jožky Černého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x4l6
Moje poznámka
Lečo podle Jožky Černého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x4l6
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s kuřecím mletým masem
Přidáno před 6 hodinami
Bublanina s vínem
Přidáno před 11 hodinami
Lotus cupcakes
Přidáno před 15 hodinami
Gulášová polévka s mletým masem
Přidáno před 23 hodinami
Cizrna na italský způsob
Přidáno 9. 9. 2025 15:02:02
Křehký koláč s hroznovým vínem
Přidáno 9. 9. 2025 12:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mirabelkový koláč se sněhem
Aurrorra před 32 minutami
Játrová pomazánka s vejci
mrazule před 44 minutami
"Grenadýr" z jednoho pekáčku
poirotka před 45 minutami
Rychlý švestkový koláč
Zuzanka2309 před 2 hodinami
Zelňačka podle "starýho" Habany
Apolenka1986 před 2 hodinami
Papriková bramboračka s řapíkatým celerem
KatkaCechova před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Kdyzjehlad před 4 hodinami
Rajčatový salát pochoutkový
Ajka2020 před 4 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Katka2 před 5 hodinami
Hráškový krém
Aknytsirk před 5 hodinami
Suroviny:
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
sádlo,
slanina,
klobása,
cibule,
rajče,
vejce,
sůl,
koření polévkové
Komentáře (1)