Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 883 kJ / 3 796 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,72 g |
| Tuky | 210,58 g |
| Vláknina | 25,60 g |
| Cholesterol | 866 mg |
| Sodík | 871 mg |
| Sůl | 2,69 g |
| Sacharidy | 395,71 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze surovin na těsto uděláme korpus, který v dortové formě upečeme.
Krok 2: Ze 7 dkg hery a 2 dkg hladké mouky uděláme světlou jíšku, kterou zalejeme 250 ml mléka (studeného) a 2 minuty povaříme. Až to vychladne, tak do této směsi přidáme 20 dkg hery, 15 dkg moučk. cukru a 2 lžíce kakaa. Utřeme do hladkého krému.
Krok 3: Natřeme krém na vychladlý korpus v dortové formě, potom po odležení (alespoň hoďku v lednici) vyndáme opatrně z "kroužku" dortové formy a potřeme ho celý čokoládou na vaření.
Krok 4: Do té čokolády na vaření přidávám trochu mléka, tolik se při krájení neláme.
Zveřejněno 30. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Harlekýn
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jnrz
Moje poznámka
Harlekýn
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jnrz
Nejnovější recepty
Jemné marokánky
Přidáno před 1 hodinou
Mandlové laskonky
Přidáno před 2 hodinami
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 7 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 8 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vydatná fazolková polévka
Fitulka před 14 minutami
Bůčkový nářez
Stanas před 32 minutami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Denade před 2 hodinami
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
frimlik před 2 hodinami
Polévka s červenou čočkou a mrkví
Pavel-Buco-Harwy před 2 hodinami
Kuřecí pikantní směs
Ajkad před 2 hodinami
Rychlé a chutné hrnkové sušenky
Irena1984 před 2 hodinami
Štrachanda z Plzeňska
Danulka52 před 2 hodinami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
Sapasapa před 3 hodinami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Sapasapa před 3 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší recept na dort harlekýn,
harlekýn recept,
korpus na harlekýn,
harlekýn,
harlekýn jako z cukrárny,
těsto na harlekýn,
dortove formy,
harlekýn korpus,
korpus harlekýn,
recept harlekyn,
krem na harlekyn,
korpus na harlekýna,
recept na harlekyn,
dortové krémy,
nejlepši harlekyn,
krém harlekýn,
korpus harlekyn recept,
krem z hery,
recept na korpus harlekýn,
recept na harlekýna
Suroviny:
cukr moučkový,
žloutek,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
kakao,
bílek,
tuk hera,
mouka hladká,
mléko,
tuk hera,
cukr moučkový,
kakao,
čokoláda na vaření
Komentáře (7)