Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moučník 3BIT

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

moschus

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie27 880 kJ /
6 664 kcal
Bílkoviny81,56 g
Tuky461,69 g
Vláknina11,12 g
Cholesterol 1,58 g
Sodík 634 mg
Sůl2,13 g
Sacharidy539,99 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Piškotové těsto: žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, postupně přidáváme mléko, olej a mouku promíchnou s práškem do pečiva a kakaem, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Krok 2: A na vymazaném a vysypaném plechu (můžeme samozřejmě použít papír na pečení) upečeme. Krok 3: Máslový krém: V 1/2 litru mléka rozšleháme pudinky, vanilkové cukry a uvaříme tuhý pudink. Krok 4: Necháme vychladit na pokojovou teplotu a zašleháme máslo a moučkový cukr. Krok 5: A namažeme na vychladlý piškot. Krok 6: Krém hezky urovnáme a na krém poskládáme BeBe sušenky, jednu vedle druhé. Krok 7: Do uvařeného a vychladlého SALKA (nechali jsme vařit 2-3 hodiny) vešleháme máslo a vzniklý karamelový krém namažeme na BeBe sušenky. Krok 8: A nakonec celý moučník polijeme čokoládovou polevou.

Zveřejněno 17. 2. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moučník 3BIT

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrJr

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moučník 3BIT

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrJr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Dnes jsem buchtičku upekla a sklidila jsem veliký úspěch. Naprostá mňamka, posílám zasloužený bodík :-K :yes:

Přidávám fotku,skvělí recept :):-)

Dneska jsem tyto žezy pekla už podruhé, s malými úpravami - do máslového krému jsem nedala moučkový cukr, protože byl minule moučník až příliš sladký + nepolévala jsem čoko polevou, pouze jsem jemně postříkala, protože minule se mi salko kreém roztekl kvůli té horké polevě. Jinak musím pochválit, je to vážně vynikající :yes:

Dobrý den, zítra se chystám na moučník, chtěla bych se zeptat, jak je to s tím politím čokoládou? Když udělám polevu, tak bude horká....mám strach, aby se krém ze salka nějak nerozpustil....nemám zkušenost s litím čokolády na krémy. Takže tu polevu mám nechat trochu zchladit? Nebo, jak to děláte vy? Děkuju za odpověď

Fantazie :-p +1

Zrovna sem to dodělala :-) už se těším až ochutnám :-p

přidávám foto a plusík:-p:yes:

tak už vím,kde jsem tenhle recept viděla..v časopise Pošli recept,i jsem to pekla,zbytečný si myslím je ten pudinkový krém i ten základ piškotový... ale chuť 3Bit tyčinky tam je;-)

Tak podle mě je to příšerně sladké, ale to je asi proto, že sladké nemám ráda...;-) Moje fotky tentokrát nic moc (neumím to nakrájet...:-// ), no ale když už jsem to vyfotila, tak to vložím - aspoň uvidíte, že umím být také pěkná "patla" :-D :-D.
Ovšem naší malé obrovsky chutná :yes:, takže díky za recept :-). Kdo má rád sladké, bude nadšen...:-)

Věděla jsem že jsem viděla fotku podobného receptu a dnes jsem ji ojevila u Řezy z BEBE sušenek od alus.s.Je to hodně podobné:yes::-D:-D

Omlouvám se,asi ten vzkazík měl být pro Janu.:-8:-8:-8:-8

Pro vybusnou.Nene neviděla jsem ho tu.Vlastně jsem po něm nějak nekoukala.:-8:-8:-8 A je fakt,že jsem ho již dlouho nedělala:-8:-8.Takže za foto ,že není se omlouvám.Ale je odzkoušen.Vždy když něco upeču,si říkám vyfotím to,ale já zapomnětlivec,vždy na to zapomenu:-8:-8:-8

vybusna, tady jsi ho asi neviděla, ani tady není foto:-)

Tak to určitě vyzkouším,:yes:a dávám bodík

Tématické fráze:
maminčiny řezy 3bit, domácí 3bit, buchta 3bit, tri bit řezy, 3bit řezy, moučník 3 bit, moučník z kondenzovaného mléka, buchta s kondenzovaným mlékem, řezy z bebe sušenek, 3bit buchta, řezy 3bit, 3 bit recept, 3 bit, moučník s kondenzovaným mlékem, buchta z kondenzovaneho mleka, 3 bit buchta, 3bit bez pečení, 3 bit rezy, řezy 3 bit, moucnik ze salka

Suroviny:
mouka hladká, cukr moučkový, olej, vejce, mléko, kakao, prášek do pečiva, mléko, pudink vanilkový, cukr vanilkový, máslo, cukr moučkový, mléko kondenzované, máslo, sušenky bebe

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu