Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

bucecek

15. 2. 2012 10:43

Výborné jídlo, mělo úspěch :yes:, určitě ho nedělám naposledy :-8

petdoly

29. 5. 2011 12:13

dnes jsme měli k obědu a bylo to výborné, určitě budem dělat zas, přidávám fotečku a bodík také :-K:yes:

ella1

19. 4. 2011 05:17

včera jsem je dělala z kuřecího masa....výborné....:yes:bodík letí;-)

moschus

25. 2. 2009 21:21

Pro vybusnou!!šlehačky dávám podle počtu řízečků.Na 4 řízky 1 šlehačku.Když dáš dvě tak se nic nestane,bude víc sosíku na brambůrky.Nějak jí tam dávám od oka.Maso by nemělo v té šlehačce vyloženě plavat.Takže záleží i na velikost těch řízků:-))Když to přeženu na 4 řízky určitě ne 4 šlehačky.:-))

vybusna

24. 2. 2009 11:25

moschus prosim ta....kolko davas tam cca smotany...ja netusim, ci to ma v tej smotane plavat, alebo len tak hojne zaliat po povrchu, alebo ako .....

moschus

24. 2. 2009 08:17

Děkuji vybusné za fotografii!:yes:A Janě za radu.:yes:

vybusna

23. 2. 2009 20:59

jej...rizky naruby..hned tam idem kuknut

JanaDorazinova

23. 2. 2009 20:57

moschus- to nebyla výčitka, že tady nemáš fotku!:-)) Přečetla jsem si, že je bude vybusna dělat a věděla jsem, že foto přidá a vidíš, je tady!:yes: A super:-p To je výhoda tady, že můžeš přidat fotku k jakémukoliv receptu, který tady je. Ať už má, či nemá fotku, aby nakonec každý viděl, že jsi to vyzkoušela a že se ti to povedlo, nebo, třeba i nepovedlo. Ale fotka dobrého jídla nás vlastně skoro donutí si to jídlo uvařit, protože jíme hlavně očima. Vybusna:yes:

vybusna

23. 2. 2009 20:34

dnes som ich podla planu v *co uvarit* teda spachala. rezniky su velmi dobre, este som ich na takyto sposob nikdy nevarila a skoda ze som nepochopila, ze ta smotana mohla tvorit sosik na zemiaky. dala som ju prilis zredukovat. dala som na radu svetlany a prihodila som cibulu a anglicku....a bolo to skvele. doma to chutilo a davam plusovy bodik.

moschus

23. 2. 2009 19:04

Jani,až budu dělat,ak vyfotím.Jsem tu nová,tak se recepty teprve učím sem vkládat a trochu se tu orientovat.Tak se omlouvám.:-8:-)

JanaDorazinova

23. 2. 2009 13:25

Tak, dnes byly řízky naruby a příště budou tyhle, škoda, nevšimla jsem si, že tady není foto, už mohlo být:-( Ale řízky naruby byly taky skvělé;-)

moschus

23. 2. 2009 10:19

Světlano děkuji Vám za typ.Někdy,až budu zase dělat tak vyzkouším:-);-)

Svetlana

23. 2. 2009 08:15

...a když dáte na řízky cibuli a anglickou, tak budete vyhánět sousedy ode dveří...;-);-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zatloukané řízky řízky naruby zapečené se smetanou rizky naruby se smetanou obraceny rizek se smetanou zatloukaný řízek rizky na slehacce vepřové řízky ve šlehačce řízky ve šlehačce veprove rizky na smetane řízek se smetanou obrácený řízek ve šlehačce trojobal naruby veprove rizky se smetanou vepřové řízky na šlehačce šlehačkové řízky obrácené řízky se šlehačkou obrácený trojobal řízky se šlehačkou řízky naruby ze šlehačky veprovy rizek v trojobalu se smetanou

Suroviny: řízek vepřový, strouhanka, vejce, šlehačka, sůl

TopRecepty.cz

Zatloukané řízky se smetanou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRzz