Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 050 kJ / 729 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 75,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 7,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá omáčka ze žampionů a tuňáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwYr
Moje poznámka
Rychlá omáčka ze žampionů a tuňáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwYr
Nejnovější recepty
Melounový salát
Přidáno před 9 hodinami
Čabajkové lečo
Přidáno před 11 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno 7. 8. 2025 20:28:56
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno 7. 8. 2025 18:58:03
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno 7. 8. 2025 18:12:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky na houbách čerstvých i sušených
Sahula před 5 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Sahula před 6 hodinami
Výborný rychlý makovec
mafinka888 před 6 hodinami
Sýrová roláda
KristynaM25 před 6 hodinami
Povidla ze švestek
h.dvorak před 7 hodinami
Houbové rizoto s pórkem (po česku)
radekfiala před 8 hodinami
Výborné kynuté těsto
Peta6 před 8 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
KacaaK před 8 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Tonda001 před 9 hodinami
Tématické fráze:
tuňák recepty,
zampiony recepty,
rychlá žampionová omáčka,
tuňák,
pomazánka z tuňáka,
žampiony z plechovky,
omacka ze zampionu,
omáčka z čerstvých žampionů,
omacka z tunaka,
omáčka se žampiony,
tunak se žampiony,
recepty ze žampionů,
recept žampiony,
recepty tuňák se smetanou a žampióny,
žampiony tuňák,
tunak s ryží recept,
rýže tuňák,
tunák recept,
recept tuňák,
žampiony v konzervě recept
Suroviny:
žampióny,
tuňák v oleji,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř,
máslo,
těstoviny
Komentáře (10)