Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 131 kJ / 5 768 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,38 g |
Tuky | 172,86 g |
Vláknina | 15,40 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 725 mg |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 935,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těsto: 1) V míse vyšleháme vajíčka s cukrem do pěny, poté za stálého míchání pomalu dáváme olej. Dále pak postupně přidáme ostatní suroviny v uvedeném pořadí.
Krok 2: Těsto: 2) V míse vyšleháme vajíčka s cukrem moučkou do pěny a pak zašleháme ostatní suroviny v uvedeném pořadí. Vznikne nám hladké a řídké těsto.
Krok 3: Vymažeme pekáč, na to dáme polovinu kakaového těsta a na něj vylijeme tvarohové těsto a zbytek kakaového těsta. Pečeme na 170°C asi 30 minut.
Zveřejněno 25. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta Himaláje - recept od D.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A9np
Moje poznámka
Buchta Himaláje - recept od D.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A9np
Nejnovější recepty
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 1 hodinou
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 7 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 20 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 20 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 20 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 46 minutami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 1 hodinou
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 1 hodinou
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 2 hodinami
Cuketový koláč s mákem a švestkami
Nerea před 3 hodinami
Obrácený koláč s jablky
Andrea_kum193 před 3 hodinami
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 5 hodinami
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 5 hodinami
Lasagne z cukety
stanik před 5 hodinami
Tématické fráze:
čím zahustit řídký tvaroh,
jak zahustit řídký tvaroh,
čím zahustit tvaroh do buchet,
čím zahustit tvaroh,
tvarohová buchta himaláje,
jak zahustit tvaroh do buchet,
jak zahustit tvaroh,
čím zahustit řídký tvaroh do koláčú,
ridky tvaroh,
buchta himaláje,
koláč himaláje,
recept himaláje,
buchta bez míchání,
buchta himaláje recept,
buchta proti všem předpisům,
tvarohový koláč himaláje,
řidký tvaroh do buchet,
jak zahustit ridky tvaroh do buchet,
himalaje recept,
čím zahustit tvaroh do koláčů
Suroviny:
vejce,
cukr,
olej,
mléko,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
kakao,
kůra citronová,
vejce,
cukr moučkový,
tvaroh,
mléko,
cukr vanilkový,
pudink vanilkový
Komentáře (7)
Se svolením autorky přidávám obrázek, aby recept bez fotky nevypadal tak smutně.