Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychvaldský kapr se zelím

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 12. 2013 15:23

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 354 kJ / 1 758 kcal
Bílkoviny98,21 g
Tuky128,50 g
Vláknina21,40 g
Cholesterol 601 mg
Sodík 4,32 g
Sůl10,80 g
Sacharidy43,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zdroj receptu – kuchařka Jak chutná Moravskoslezko.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino

4. 12. 2013 01:37

"Tímto prořezáním přerušíme drobné kostičky..."
Těm kostičkám se říká YPSILONKYhttp://www.youtube.com/watch?v=dUdjFtT79Wk :yes::yes::yes::-))

rebeka rebeka

3. 12. 2013 23:06

:-O:-O se zelím:-?:-? to čumím.. no, proč ne;-):yes:

Kadlik Kadlik

2. 12. 2013 20:59

dlouho jsem nečetl tak kontroverzní recept, který by mě moc zaujal!!!! Fakt zajímavé, a vyzkouším!!!!:-O

Jiri V. Jiri V.

2. 12. 2013 08:24

varilamyskakasicku - knedlík ke kaprovi je neobvyklý, to ano.:-) Tento recept podávají i v restauraci. :-K Od jisté doby se neobvyklým kombinacím nepodivuji, ale vyzkouším. A pokud chutná,tak se k receptu vracím. A k tomuto receptu se budu vracet. :-p:-p :-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

1. 12. 2013 21:47

:-p:-p všechno mi pasuje, jen ten knedlík je movinka:-K:-O:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 12. 2013 20:12

Velmi zvláštní kombinace s tím zelím, ale rozhodně netvrdím, že bych to nezkusila. Nedávno jsem si dělala přírodního kapra a k tomu dušenou mrkev s hráškem a bylo to strašně dobré, takže proč ne zelí?? Jirko, jen to filetování.. :-S, to mi fakt nejde a od jisté doby musím při konzumaci kapra mít na nose brýle!:-)):-D

rozmarynaH rozmarynaH

1. 12. 2013 20:08

Kapří maso mám moc ráda, ale takto upraveného jsem ještě nikdy neviděla-píšeš, že tak chutná Moravskoslezko. Zajímavá kombinace;-)

yanull yanull

1. 12. 2013 15:41

Příští týden se u nás otevírá prodejna ryb s celoročním provozem, už se na to moc těším, až budu moci koupit čerstvou rybu kdykoli a určitě tento recept Jiří vyzkouším :-p:-K +1.bodík:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapr se zelím kapr na zelí jak chutná moravskoslezko peceny kapr kysane zeli kapr v zeli kapr na kysanem zeli kucharka jak chutna moravskoslezko recept kapr se zelím recept kapr na zelí kapr se zelim recept recepty kapr se zelím kapr s kysaným zelím knedliky ke kaprovi recept kapr neobvyklý moravskoslezko jak vam chutna kapr neobvyklé recepty kapr na kysaném zelí a šlehačkou jak se píše rychvaldští

Suroviny: kapr, zelí kysané, sádlo, cibule, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, šlehačka, smetana zakysaná, vývar rybí, sůl, kmín drcený, pepř mletý

TopRecepty.cz

Rychvaldský kapr se zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZyYw