Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sojáček

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mama.maleho.vlka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 360 kJ /
564 kcal
Bílkoviny105,00 g
Tuky16,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 260 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na malé kostičky. V misce si rozmícháme sojovku, sůl, pepř, skořice a olej (marináda). Maso obalíme a osmahneme do měkka na pánvi, podáváme z chlebem, či rýží.

Zveřejněno 4. 2. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sojáček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n8rD

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sojáček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n8rD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

eva hubova: Plus pro tebe. Recept s fotkou vypadá hned lépe a přitom je jednoduchý;-):yes:

:-pfoto a:yes:

tak ja to tam napsala protoze nekdo treba vepřové maso nejí takze tak jinak z hoveziho byh to taky nedelala
:-)

napr. na azijske hovadzie z woku staci 15 minut, akurat by som nekrajala na kocky, ale na hranolceky

Pokud to hovězí bude např. nízký roštěnec, tak v tom nevidím problém.Ten je přímo určen na minutkovou přípravu.

Také souhlasím z předešlým názorem.Hov. maso se dělá podstatě déle.

Jedno to asi nebude, jaké maso, leda by bylo naloženo přes noc. Jinak si nemyslím, že hovězí by bylo tak rychle hotové-měkké.;-)

Suroviny:
maso vepřové, omáčka sojová sladká, sůl, pepř, skořice, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu