Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z krabích tyčinek

Hodnocení receptu je 3,6 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Fokuska Fokuska

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zpěníme pokrájenou cibulku, přidáme pokrájené krabí tyčinky, okořeníme trochou koření na ryby. Orestujeme, přidáme asi lžíci hladké mouky, promícháme. Krok 2: Pak zalijeme 1,5 l vody a přidáme pokrájenou zeleninu (pórek, mrkev, petržel ). Krok 3: Povaříme a po změknutí zeleniny přidáme pár lžic kečupu (dle chuti). Necháme přejít varem a dochutíme solí, pepřem, oreganem a zelenou petrželkou.

Zveřejněno 2. 3. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Og3

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Og3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Pejsek s kočičkou vařili dort. Ten kečup to totálně zkazil. Manžel to sice statečně snědl, ale děckám to už podruhé nemůžu předložit. A přitom by to byla docela dobrá polívka. Tento recept již raději ne.

Výborná, občas jsem udělala krabí pomazánku. Až teď jsem udělala polévku a musím říct - super nápad.:-K

Krabí tyčinky v kuchyni používám,ale polévku jsem zatím také ještě nezkoušela;-)+2:yes:

Věrka R. 2. 3. 2012 17:43
Podobný recept, ne li stejný, říkala jednou lucka Vondráčková v televizi. Může to být dobrý.

No, tak to jsem ještě nezkoušela;-)

Tématické fráze:
krabi polevka, krabí tyčinky polévka, polévka z rybích tyčinek, polévky recepty, polévka krabí tyčinky, polévka z krabího masa, polívka z krabích tyčinek, polévka z rybích tyčinky, výborná pomazánka z krabích tyčinek, polevka z rybich tycinech recept, krabí tyčinky v polévce, krabí tyčinky-polévka, krabí tyčinky polévky, kraby ticinky polivka, krabi polévka recept, polévka s krabými tyčinkami, polévka recept, krabí tyčinky recept polévka, recept polévka, polívka z z krabích tyčinek

Suroviny:
cibule, krabí tyčinky, koření na ryby, sůl, pepř, olej, mouka hladká, mrkev, petržel, pórek, kečup sladký, koření oregáno, petrželka, smetana

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu