Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 842 kJ / 3 547 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 66,17 g | 
| Tuky | 339,48 g | 
| Vláknina | 12,00 g | 
| Cholesterol | 1,34 g | 
| Sodík | 520 mg | 
| Sůl | 1,90 g | 
| Sacharidy | 50,85 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Suroviny na těsto smícháme (polotuhé těsto), na normální velký plech dáme zapéci na cca 10-15 minut na 170°C - podle vaší trouby, nemělo by být úplně dopečené.
	Krok 2: Máslo rozpustíme a vmícháme cukr, mléko a ořechy, natřeme na koláč a dopečeme.
Zveřejněno 12. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Buchta s ořechovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8O0m
Moje poznámka
					
				
Buchta s ořechovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8O0m
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 14 minutami
	
			
	
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 20 minutami
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 59 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 59 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 1 hodinou
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							ořechová buchta na plech, 
						
						
							ořechová buchta, 
						
						
							buchta s ořechy, 
						
						
							ořechová buchta s medem, 
						
						
							ořechová poleva, 
						
						
							recept na ořechovou buchtu, 
						
						
							koláč s ořechovou polevou, 
						
						
							ořechová buchta s marmeládou, 
						
						
							buchta s medem a ořechy, 
						
						
							řezy s ořechovou polevou, 
						
						
							buchta s polevou, 
						
						
							buchta s orechy a medem, 
						
						
							žloutková buchta, 
						
						
							buchta s orechovou naplni, 
						
						
							buchta se žloutkovou polevou, 
						
						
							ořechove buchty, 
						
						
							ořechove buchty, 
						
						
							linecké řezy s ořechovou polevou, 
						
						
							buchta na plech s ořechy, 
						
						
							buchta s orechovou krustou
						
					
						Suroviny:
						
							šlehačka, 
						
						
							cukr krupice, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							cukr vanilkový, 
						
						
							sůl, 
						
						
							vejce, 
						
						
							prášek do pečiva, 
						
						
							máslo, 
						
						
							cukr krupice, 
						
						
							mléko, 
						
						
							ořechy mleté
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (41)
Jééé hosto, promiň, až teď jsem si všimla, že je to Tvůj receptík
No jsem jiným jménem chaotik no,ale víš co se říká ne? Cituji,,pořádek je pro blbce,inteligent ovládá chaos".
Jinak dneska jsem dělala rybičku a z brkaše jsem noky udělat teda ale chtěla.Jenže jsem to na talíř jen špoupla,muž hladovej a jak víš chlapi....,nervozní,tak na noky nebyl čas.
Hosta sorry,že jsem se tu rozpovídala.
nevím přesně, ale to, co myslíš ty, s tou marmeládou, to bude asi trochu jiné.. to dělávám na vánoce: linecký podklad,předpéct, potřít marmeládou a nahoru taková ořechová pokrývka se sněhovým bílkem, ne
Rebíčku,to je fofr.
navíc.. to je taková atomovka, že, ač po 18ti hodinové službě, už je hotovo a část sež.. ochutnána.. výboprné.. doporučeje 11 z 10 rebuší
a to jsem ještě stihla naložit tvargle
Sarovka: děkuju
Jinak recept krásný, fotky jako vždy k sežrání.