Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené papriky s fazolemi

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 922 kJ /
937 kcal
Bílkoviny47,23 g
Tuky49,17 g
Vláknina16,70 g
Cholesterol 110 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,50 g
Sacharidy69,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zpěníme cibuli nakrájenou na jemno, přidáme salám, trochu opečeme a nakonec fazole i s nálevem. Krok 2: Papriky očistíme a podélně rozkrojíme. Každou půlku naplníme fazolovou směsí, rozdělíme jemně nasekané bylinky a posypeme nastrouhaným sýrem. Dáme zapéct.

Zveřejněno 31. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BL6o

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BL6o

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Vypadá to krásně a vábně,určitě vyzkouším a dávám:yes:+2,jen tak dál:-)

maris: nemáš zač;-):-) já chválím všechno, co se mi líbí;-) a u tebe, je to tak nějak automaticky, s tím už nic nenaděláš:-8:-D:-D

rebeka: Rebi, Ty mě vždycky potěšíš;-):-). Děkuju, jsou to fazole zase trošku jinak a i to vypadá hezky na talíři:-)

něco nádherného:-K:-):yes: a za chvíli budou.. papriky i k jídlu:-8:-D:-D:yes:

Maris, to vypadá moc dobře, je tolik variant, jak dělat papriky:-p, ale tvoje fotky na mne vždycky tak působí, že mám hned hlad. Něco, jak fotky od Elizy a kde vůbec je?:-O No a ty máš bodík, samozřejmě;-):yes:

Maris, to vypadá dobře!!!:yes:Určo vyzkouším:yes:+

Tématické fráze:
zapecene papriky, zapecena paprika, zapečené papriky s fazolovou směsí, zapečené papriky s fazolemi, recepty zapečená paprika, zapeceny fazole v tomate s paprikou, zapečená plněná paprika fazolemi, papriky s fazolovou směsí, papriky plnene jahly a fazolemi, mušle v tomátě recept, recepty, zapečené papriky foto

Suroviny:
paprika čerstvá červená, fazole v tomatové omáčce, uzenina, cibule, sýr eidam, olej, bylinky

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu