Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 340 kJ / 3 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,78 g |
Tuky | 202,64 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 1,52 g |
Sodík | 614 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 266,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smrt čokoládou - dort k výročí svatby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53mY
Moje poznámka
Smrt čokoládou - dort k výročí svatby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53mY
Nejnovější recepty
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 15 minutami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 15 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 15 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 18 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice zapečená se sýrem
snegurka před 15 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Petsara před 4 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
Kajkajak před 4 hodinami
Fazolková omáčka, zjemněná smetanou
Zdenislavka před 8 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 12 hodinami
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 12 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 12 hodinami
Základní kváskový chleba
Brona.S před 12 hodinami
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
dort k výročí svatby,
výročí svatby a jejich názvy,
dorty k výročí svatby,
čokoládová smrt,
dort k výročí,
dort čokoládová smrt,
dort vyročí svatby,
40 vyroči svatby,
dort k 40 vyroci svatby,
čokoládová smrt recept,
dorty na svatbu,
dort na vyroci svatby,
dorty k výročí,
čokoládový dort smrt čokoládou,
dorty na výročí svatby,
dort ke 40 výročí svatby,
dorty výročí svatby,
dort k 25 výročí,
dort k 25 výročí svatby,
dorty k výročí svatby-fotogalerie
Suroviny:
máslo,
vejce,
cukr krystal,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
kakao,
smetana zakysaná,
smetana
Komentáře (19)
Jinou polevu na dorty a koláče už nedělám.Nemám ji vyzkoušenou na drobné pečivo,když vyzkouším tak napíšu.
Výborná je z také z čokolády na vaření Figaro ,hořké a nebo obyčejné na vaření. Nemusí být 50% !
krásný