Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čokoládové muffiny III

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aadulka aadulka

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny pro 15 kusů

15kusů

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 490 kJ /
3 702 kcal
Bílkoviny76,71 g
Tuky145,47 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 661 mg
Sodík 455 mg
Sůl1,27 g
Sacharidy509,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Troubu předehřejeme na 200 °C. Krok 2: Hořkou a mléčnou čokoládu nasekáme na kousky. Krok 3: Čokoládu na vaření rozpustíme. Krok 4: Smícháme mouku a kypřicí prášek. Krok 5: V jiné míse smícháme rozpuštěnou čokoládu, máslo, cukr, vejce, mléko a vanilkový extrakt. Tuto směs lijeme pomalu k moučné směsi. Mícháme, ale lehce. Krok 6: Přidáme nasekanou čokoládu a zamícháme. Krok 7: Plníme do samonosných papírových košíčků či košíčků ze silikonu. Obyčejné papírové košíčky musíme vložit do muffinového plechu, aby měly oporu. Krok 8: Vložíme do předehřáté trouby a pečeme cca 25 minut.

Zveřejněno 9. 2. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čokoládové muffiny III

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lDRJ

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čokoládové muffiny III

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lDRJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Děkuji všem, jsem ráda, že Vám chutnají :-K

BOžské muffinky:))Peču je již dlouho a musím uznat, že je to jeden z nejlepších receptů, jaké jsem již pekla:) Děkuji.!:yes:

Vyzkoušela jsem a jsou výborné. Aby té čokolády nebylo málo, dala jsem dovnitř ještě lžičku nutely - a výsledek byl vynikají. Děkuji za recept, budu péct i nadále.:yes:

udělala jsem a byly úúúžasné, mám asi 100 košíčků, tak budu brzy péct znovu:-)

Monča: Pokud máte pouze košíčky (bez plechu) tak plňte zhruba do 2/3 asi, samotné košíčky se hodně rozjíždějí. Ale pokud dáváte košíčky do plechu, můžete dát tolik aby horní okraje košíčky byli vidět alespoň 0,5 cm :-)

zdravím, budu je dělat poprvé a tak jsem se chtěla zeptat, když plníte košíčky hotovým těstěm, tak zhruba do jaké výšky? Jde mi o to, jak moc to vyběhne. Moc děkuju za radu a už se na ně těším.

vynikající muffinky :-)

Moc vyborne muffinky - je to hotova cokoladova simfonie. Udeluji zaslouzeneho bodika:yes:7:yes: a dovoluji si pridat fotku tech mych dle tveho receptu vytvorenych:-K

No nadhera ;-)ted jsem koupila silikonove formicky v LIDLU a zbiream vsechny mufinky diky:-*

Nádherná fotka a hezoučky recept:yes:

čokoládový mazec:-p:yes::yes::-):-K

Tématické fráze:
čokoladove muffiny, jak nasekat čokoládu, muffiny z lidlu, recept na čokoládové muffiny, muffiny s rozpustenou cokoladou, konopné muffiny, muffiny recepty, muffiny čokoládové ty nejlepší recept videorecepty, čokoládové muffiny recept, muffiny v lidlu, muffiny z rozpuštěné čokolády, muffiny z hořké čokolády, muffiny s nasekanou čokoládou, muffiny čokoládové, muffiny bez kypřícího prasku, čokoladové b, čokoládové muffiny jako z lidlu, čokoládové muffiny z rozpuštěné čokolády, mufiny ze tří čokolád, muffiny tři čokolády

Suroviny:
čokoláda na vaření, mouka hladká, kypřící prášek, cukr hnědý, mléko, máslo, vejce, extrakt vanilkový, čokoláda hořká, čokoláda mléčná

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu