Ciabatty
Domácí ciabattu můžete jednoduše upéct za pomocí domácí pekárny. Díky pomalému kynutí a pečlivému zpracování těsta bude krásně nadýchaná a křupavá na povrchu. Stačí jednou kousnout a poznáte ten rozdíl.
Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 533 kJ / 2 039 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,65 g |
| Tuky | 31,11 g |
| Vláknina | 16,68 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,41 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 370,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ciabatty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xLo9
Moje poznámka
Ciabatty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xLo9
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 10 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 10 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 11 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 11 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 12 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 4 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 5 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 5 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 6 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 8 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 8 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 9 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 9 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 9 hodinami
Tématické fráze:
ciabatta z domácí pekárny,
domaci ciabatta,
ciabatty,
ciabatta recept,
ciabatta,
recept ciabatta,
italská ciabatta recept,
ciabatta domaci pekarna,
domaci pekarna ciabatta,
ciabatta v domácí pekárně,
recepty z apetitonline.cz,
recepty ciabata,
recept na ciabatta z domácí pekárny,
italské pečivo ciabatta,
ciabatta recepty,
ciabatta v domácí v domácí pekárně,
ciabatta recept do pekárny,
ciabatta z pekarny,
apetitonline recepty,
ciabatty recept
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
olej olivový,
sůl,
cukr,
droždí
Komentáře (23)
Jinak testo je opravdu o dost ridsi nez klasicke kynute. Takove hodne mekounke a nadychane..
V poznamce mam napsano, ze to neni muj recept..ale z internetu. Myslela jsem, ze je to tak mozne..