Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 543 kJ / 3 476 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,00 g |
| Tuky | 77,00 g |
| Vláknina | 20,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 623,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z uvedených surovin vypracujeme řidší těsto, nalijeme je na vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme.
Krok 2: Po vychladnutí můžeme rozkrojit a pomazat marmeládou. :)
Zveřejněno 10. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perník I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMzY
Moje poznámka
Perník I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gMzY
Nejnovější recepty
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 2 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 5 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 16 hodinami
Trhaná krkovice
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna s vaječnou náplní
Leni1970 před 2 minutami
Filé smažené v troubě
[email protected] před 14 minutami
Krůtí maso s houbami
[email protected] před 18 minutami
Vydatná bramborová polévka s krupkami nebo pohankou
wimra před 39 minutami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Tina_DOH před 47 minutami
Kefírová buchta - rychlovka
Begonie před 1 hodinou
Podzimní kotleta
JanaPankova před 1 hodinou
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Vladka321 před 2 hodinami
Karbanátky
[email protected] před 2 hodinami
Tématické fráze:
kniha z perníku,
kváskový perník,
perník recept,
perník kniha,
perník i,
recept na pernik,
recept perník na plech povidla,
výborný perník na plech,
pernik top recepty,
recepty paní hajné ze „šlajfu,
kniha s perníku,
jak pomazat pernik marmeladou,
perníky recept,
medový perník se špaldovou moukou,
kniha o perníku
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krystal,
prášek do perníku,
kakao,
olej,
mléko
Komentáře (2)