Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Banánky v čokoládě II.

Co rozhodně nesmí na žádné dětské oslavě chybět? Přece piškot-banán-piškot. Dokonalá kombinace dětmi oblíbených piškotů s banánem, kterou doplní pořádná koupel v čokoládové polevě. Jak je rychle připravíte, tak i rychle zmizí!

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Fidorka Fidorka

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 267 kJ /
781 kcal
Bílkoviny18,72 g
Tuky5,88 g
Vláknina12,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy158,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Banány nakrájíme na kolečka a vkládáme je mezi dva piškoty. Krok 2: Piškoty s banánem spojíme pomocí párátka a dáme do lednice ztuhnout. Krok 3: V rozpuštěné čokoládě máčíme sladké jednohubky. Necháme vychladit.

Zveřejněno 11. 2. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Banánky v čokoládě II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MwMm

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Banánky v čokoládě II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MwMm

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (35)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dělávala nám je babička jako dětem, s já je také teď dělávám, hlavně na Vánoce 🌲 😌

Nejlepší kokino <3 letos jsme ho napsali i na seznam vánočního "pečení" :-D

Díky těmto stránkám jsem oprášila svoji paměť a vytvořila dnes s vnoučkem na zítřek místo bonbónové odměny.
A také jsem přidala bodík.Tyhle hříbečky nesměly chybět na žádné oslavě mých kluků, když byli ještě malí.
Také jsem s dovolením přidala fotku.;-)

jak dlouho to vydrží aniž by se to zkazilo? :-)

Viděla jsem v nějakém kuchařském časopise jako námět na dobrý sladký dárek, bylo to někdy okolo Vánoc (letos), no a já to udělala jako sladkou tečku na Silvestra, protože bylo okolo mnoho a mnoho jednohubek, chlebíčku, variací z listového těsta, brambůrků atd. znáte to a vše slané. Tak jsem udělala takovou sladkou mňaminku a mělo to obrovský úspěch, jen jsem nesypala ničím a nechala tak. Použila jsem 80% čokoládu a piškoty dvou barev, kakaové a klasické, takže to při zakousnutí mělo krásné barvy i zvnitř, ale určitě si to zaslouží BOD :yes:

yes.it wiil be good:yes:especially for children!:-)

super.to musim skusit udelat!mnam to bude výýýýýýýýýýýýýborné:yes::-))

ivinka 11 let 13. 12. 2012 17:39
je to dobry napad a ja to tento rok udelam
protoze mi to prijde super:-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)) :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

Ty dělávám každé Vánoce a jsou hned pryč. Jednoduché, ale velmi chutné! :-K

Je to mooc dobre ale nwm jestli to muzu dat do mrazaku, protoze se to vzdycky rychle sni a na Vanoce nic nezbyde:-)):-D:-8

Tématické fráze:
banánky v čokoládě, recept na bananky v cokolade, banánek v čokoládě, banánky v čokoládě recept, vánoční cukroví banánky, vánoční banánky v čokoládě, cukrovi bananky v cokolade, recept na banánky, čokoládové banánky, banánky recept, vánoční banánky, bananky v cokolade cukrovi, banánek v čokoládě recept, vánoční cukroví banánky v čokoládě, banánky v čokoládě - cukroví, recept bananky v čokoladě, banánky v čokoládě- vánoční recept, cukroví banánky, cukroví bananek v čokoladě, jak udelat banánky v čokoládě

Suroviny:
piškoty dětské, banán, čokoláda na vaření

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu