Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 495 kJ / 1 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,84 g |
Tuky | 105,29 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 888 mg |
Sodík | 5,75 g |
Sůl | 13,92 g |
Sacharidy | 12,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qm
Moje poznámka
Salát s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qm
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 21 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 8 hodinami
Kure pecene
raelggg před 9 hodinami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 9 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 10 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 11 hodinami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 11 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 13 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 15 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 15 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
recepty saláty,
recepty s nivou,
kuřecí salát s nivou,
hlávkový salát s nivou,
salat z nivy,
hruškový salát s nivou,
těstovinový salát s nivou,
rajčatový salát s nivou,
zeleninový salát s nivou,
niva recepty,
zeleninový salát se smaženou nivou,
salat z niva,
niva recepty salát,
recept salat niva,
salat s nivou a hruskou,
salat s hruskou a nivou,
sálát,
recepty salaty,
recepty - sálaty,
zeleninový salát recept
Suroviny:
vejce,
sýr niva,
salám dietní,
salám debrecínský,
cibule,
okurky sterilované,
tatarská omáčka,
pepř
Komentáře (5)