Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 644 kJ / 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,76 g |
Tuky | 50,62 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 653 mg |
Sodík | 545 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 5,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vajíčko a tresku nasekáme na menší kousky, cibulku nakrájíme na tenká kolečka.
Krok 2: Vše vmícháme do zakysané smetany, majonézy a přidáme celerové nudličky.
Krok 3: Vychladíme aspoň hodinu v lednici a podáváme s dalamánkem a jinými druhy pečiva.
Zveřejněno 2. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zimní salát s červenou rybkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KBzr
Moje poznámka
Zimní salát s červenou rybkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KBzr
Nejnovější recepty
Borůvkové muffiny s bílou čokoládou
Přidáno před 54 minutami
Kakaová cuketová buchta jako mini zákusek
Přidáno před 12 hodinami
Salát z jablíček a červené řepy
Přidáno před 12 hodinami
Kynuté knedlíky s borůvkami jako od babičky
Přidáno před 12 hodinami
Květákové placičky se špenátem
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené žemle s cuketovou smaženicí
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karbenátky od Jitky
Pajkujka před 37 minutami
Krémová květáková polévka
RobertM před 2 hodinami
Zapečený sýrový květák
m.vanouskova@seznam.cz před 8 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
alcerm před 9 hodinami
Jablková nutela
Kate86 před 12 hodinami
Paštika z kuřecích jater
brtna před 13 hodinami
Vepřové nudličky s omáčkou
renulka před 13 hodinami
Jednoduché nekynuté podmáslové vdolky
MiskaM před 13 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
LucieBicanova před 14 hodinami
Jednoduchý kynutý švestkový koláč
Witoraz před 15 hodinami
Tématické fráze:
zimní salat,
skládaný salát z červené řepy,
salat s kyselým zeli a červenou řepou recept,
bramborovy salat s cervenou repou albert,
recept na vajička ve sladkokyselém nalevu,
zužitkování naložených hub,
celerovy salat s kyselymi rybkami
Suroviny:
treska,
vejce,
cibulka jarní,
smetana kysaná,
majonéza,
pepř
Komentáře (13)
Tak tedy: ano, je to treska a la losos, u nás ji prodávají ve večerce váženou v oleji, plátky jsou velké asi 5 x 15 cm, tloušťka necelý 1 cm. A je opravdu temně oranžová až červená.
Vídám ji pod názvem matjesy, ale pod těmi já si představuji bílou nasolenou rybu s pepřem, novým kořením a bobkovým listem - moje babička ji tu a tam podávála s cibulí a chlebem namazaným máslem, to byla dobrota
http://www.toprecepty.cz/recept/9051-svedska-pomaz...
Já už si ani nepamatuju, jak velké ty kousky byly....
spagetka: Drcená snad není totéž nebo ano? Já myslela, že tohle je prostě kus rybího masa