Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česnekový bůček na pivě

Bůček, pivo a česnek, skoro až svatá trojice, která v kuchyni nikdy nezklame. Žádná složitá příprava, ani hora špinavého nádobí, vše připravíte i upečete v jednom pekáčku. A zatímco se oběd sám peče, můžete třeba luštit křížovku.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min

70 min (20 min příprava + 50 min tepelná úprava)

19. 9. 2010 20:34

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota12 756 kJ / 3 049 kcal
Bílkoviny128,03 g
Tuky225,08 g
Vláknina11,69 g
Cholesterol345 mg
Sodík8 006 mg
Sůl18,75 g
Sacharidy111,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Lenora32

8. 10. 2017 14:49

Dnes k obědu s kaší a super. Pridala jsem zelené jablko ke konci nakrájené na silnější plátky. Podlila černým pivem. .:-p:yes:

Prochy88

17. 5. 2017 12:31

Je to velice šmakézní! Ale, ten česnek loupám všechen, není to asi moc příjemné žvýkat a plivat šlupky na talíř... Pivo Holba Šerák se více než osvědčilo, i jako ingredience... ;-)

ladus31

14. 6. 2016 21:47

<3tak to je něco a velice lákavé:-)a o víkendu na chatičce bude bašta:-Quž se těším a díky :yes:

beda venerabilis

20. 5. 2016 19:00

Jen zkušenost načerpaná jindy: S pivem zacházet opatrně. Pokud byste jím podlévali celou dobu pečení, nahromadí se ve výpeku hořkost z chmele a spojí se s hořkostí tymiánu v grilovacím koření a chuť pokazí.

Lubo

19. 5. 2016 10:43

Pecka ! Dakujem. Do zmesi korenia som pridal aj "troska" cilli ;-)

isindy

2. 5. 2016 20:48

buffalo: já ten důvod vidím, čerstvý česnek v sypké směsi už její strukturu změní a krom toho při osmažení masa dozlatova hrozí jeho připálení a zhořknutí.... v tomto případě preferuji sušený... ale je to jen o vašem rozhodnutí...

buffalo

30. 4. 2016 09:14

dadka: když je k dispozici čerstvý česnek nevidím 1 důvod používat sušený...

dadka

20. 4. 2016 13:12

bůček,česnek,pivo -to bude mňamka:yes:

isindy

18. 1. 2016 13:48

Eliška: nevidím důvod, proč ne ;-)

Eliška

18. 1. 2016 13:24

pivo může být černé?

Urbanová Zdenka

12. 10. 2015 20:08

Jen bych opékala na sádle,nějak mi tam ten olej nejde,ale jinak Super :)


:yes::yes:

MaxMax

17. 12. 2013 18:31

A uz tu mame zase jednu klasiku Plzensky gulas, mala obmnena ale podle prisad musi byt dobry. Vyskousim.:yes::-

bouma.music

16. 12. 2013 20:52

No tak tohle musím co nejdřív zkusit! Česnek cpu i do buchet, jak se říká, navíc jsem vepřo-fanda a o pivu už vůbec nemluvím :yes:

Stanicka90

19. 11. 2013 23:19

Děkuji za prima recept. Dnes jsem dělala a je to opravdu moc dobré. Akorát jsem přidala trochu méně česneku a dala navíc sůl. Bez té si asi vaření neumím představit. :)) dávám bodík

Padre

8. 10. 2012 11:00

nekonečný labůžo...pokaždý s tímto jídlem sklidím totální úspěch u všech strávníků:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bůček na pivu peceny bucek s cesnekem pečený bůček na pivu bůček na pivě pečený bůček na pivě vepřový bůček na pivu jak dlouho pečeme bůcek pečený bůček na česneku bucek pečený na pivu vepřový bůček na pivě búček s česnekem peceny bucek na cernem pive peceme bucek recepty búček na pivu pečený bůček na černém pivu bůček v pivu cesnekovy bok recept česnekový bok bůček obalovany bucek

Suroviny: bůček, mouka polohrubá, česnek sušený, koření grilovací, česnek, cibule, olej, voda, pivo světlé

TopRecepty.cz

Česnekový bůček na pivě

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nOG5