Rybka pod peřinkou

Suroviny 4 porce

500g čerstvého rybího filé
600g syrových oloupaných brambor
1 velká mrkev
4-5 jarních cibulek
hrst čerstvé petržele
kmín
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Brambory uvaříme doměkka, rozšťoucháme a necháme vychladnout.

  2. Ryby nakrájíme na menší kousky, vyložíme dno pekáče a posypeme kmínem. Posypeme nahrubo nastrouhanou mrkví, na kolečka nakrájenou cibulkou a navrch nasekanou petrželkou.

  3. Brambory ,,rozdrobíme“ po celém povrchu, osolíme, opepříme a pečeme 30-35 minut při 220°C.

Komentáře k receptu Rybka pod peřinkou

Tématické fráze: rybi file pod syrovou peřinkou syrová rybka recept recepty file pod peřinou recept na slany dort rybka