Rybka pod peřinkou

DlabemeZdrave Kuchařka: DlabemeZdrave

4 porce Ryby 2 názory

Suroviny

500g čerstvého rybího filé
600g syrových oloupaných brambor
1 velká mrkev
4-5 jarních cibulek
hrst čerstvé petržele
kmín
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Brambory uvaříme doměkka, rozšťoucháme a necháme vychladnout.

  2. Ryby nakrájíme na menší kousky, vyložíme dno pekáče a posypeme kmínem. Posypeme nahrubo nastrouhanou mrkví, na kolečka nakrájenou cibulkou a navrch nasekanou petrželkou.

  3. Brambory ,,rozdrobíme“ po celém povrchu, osolíme, opepříme a pečeme 30-35 minut při 220°C.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rybka pod peřinkou

Tématické fráze: rybi file pod syrovou peřinkou syrová rybka recept recepty file pod peřinou recept na slany dort rybka