Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené těstoviny s uzeným a zeleninou

Rychlý oběd v podobě zapečených těstovin s uzeným masem, které zasypeme strouhaným sýrem. Nejlépe si na nich pochutnáme s kyselou okurkou, nakládanou zeleninou, čalamádou nebo zeleninovým salátem.

Hodnocení receptu je 4,5 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

suslajda suslajda

Snadný

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 5 porcí

5porcí

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 902 kJ /
3 084 kcal
Bílkoviny184,37 g
Tuky79,85 g
Vláknina28,70 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 4,74 g
Sůl11,13 g
Sacharidy393,74 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Včas zapneme nahřívat troubu na 180 °C. Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu a scedíme. Krok 2: Hlívu pokrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Uzené maso pokrájíme. Krok 3: Do rozehřáté pánve dáme lžíci oleje, přidáme nakrájenou cibuli a necháme zpěnit. Přidáme pokrájené maso a hlívu na kostičky. Restujeme asi 10 min. Krok 4: Zapékací mísu vytřeme zbytkem oleje, dáme půl uvařených těstovin, okapanou zeleninu, masovo-hlívovou směs, osolíme, opepříme. Krok 5: Přidáme zbytek těstovin, případně dosolíme. Dáme do vyhřáté trouby péct na 180 °C asi 20 minut. Krok 6: V hrnku rozmícháme vejce, které nalijeme na rozpečené těstoviny zasypeme nastrouhaným sýrem. Necháme ještě asi 10 minut zapékat.

TIP: Nejlepší recepty na zapečené těstoviny

Zveřejněno 13. 1. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0poG

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0poG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

děkuji za komentíky:-K;-)

Hani,príma mňamina:-p:yes::-K

senky:Já také:-*:-D

Tak tohle už jsem dávno nedělala, díky za připomenutí:yes:. Zapečené těstoviny máme moc rádi:-p:-p +6

Klasika:-D:-)):yes:

Můj muž nejraději studené:yes::yes: Ukrojí kostku a už jede:-D:-D

Prima jídlo:-):yes::yes:+3

u nás velmi oblíbené jídlo - jedno z těch, co se chodí tajně ujídat z pekáče :yes::-D

Dělám hodně podobně,:-p:-p:yes::yes: Fotka parádní :yes::yes:

Tématické fráze:
zapečené testoviny s uzeným masem, zapecene testoviny, zapékané těstoviny s uzeným, zapecene testoviny se zeleninou, zapékané těstoviny s uzeným masem, testoviny s uzenym, zapekane testoviny se zeleninou, recepty na zapečené těstoviny se zeleninou, zapekane testoviny recept, zapečené těstoviny s uzeným masem a zeleninou, zapecene testoviny recept, těstoviny s uzeným masem, recept na zapečené těstoviny s uzeným masem, recept na zapečené těstoviny se zeleninou, recept zapecene testoviny s uzenym masem, zapékané těstoviny s uzeným recept, testoviny zapecene s uzenym masem, zapečené těstoviny z uzeným masem, zapečené těstoviny top recepty, zapekane těstoviny s. uzenym

Suroviny:
těstoviny, maso uzené, hrášek sterilovaný, kukuřice sterilovaná, hlíva ústřičná, cibule, olej olivový, vejce, sýr, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu