Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 527 kJ / 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,98 g |
Tuky | 7,94 g |
Vláknina | 0,88 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 103 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štika v bylinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0pkL
Moje poznámka
Štika v bylinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0pkL
Nejnovější recepty
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 10 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 16 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 18 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 19 hodinami
Dlabaný jablečný dortík
Přidáno před 19 hodinami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý koláč se švestkami a tvarohem
hoskova před 1 hodinou
Kořeněná černá čočka s mrkví
Praevka před 1 hodinou
Salát Coleslaw
Kajkajak před 9 hodinami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 16 hodinami
Cuketová buchta
Janet.P před 16 hodinami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 17 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 18 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 19 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 19 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 20 hodinami
Tématické fráze:
štika v těstíčku,
smažena štika,
recept na štiku,
recept na smaženou štiku,
stavnata stika,
smažená štika recepty,
štika recept,
recept na štiku top recepty,
štika recepty,
štika v sýrovém těstíčku,
štika smažená,
recepty ládi hrušky stika,
tncz nova levné recepty ládi hrušky palačinky,
smažená štika v těstíčku,
štika v testicku recept,
recept štika,
štiky v těstíčku,
štika smažená recept,
rybí filé v bylinkovem těstíčku,
vytisknout na štiku
Suroviny:
štika,
sůl,
pepř,
olej olivový,
mouka hladká,
strouhanka,
koření provensálské,
vejce,
sůl,
olej
Komentáře (4)