Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 580 kJ / 1 334 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,30 g |
Tuky | 95,73 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 735 mg |
Sodík | 396 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 4,42 g |
Postup přípravy
Dáme na 10-20 minut do chladničky. Krok 3: Na rozpálenou pánev dáme olivový olej a filety poprášené moukou (těsně před vložením) opečeme cca 2 minuty dorůžova. Obrátíme a na opečené strany poklademe kolečka citronového másla. Opečeme 1,5 minuty z druhé strany a podáváme s různě upraveným bramborem a listovým salátem.
Zveřejněno 18. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mořská štika s citronovo - bylinkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJYWZ
Moje poznámka
Mořská štika s citronovo - bylinkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJYWZ
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 5 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 9 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 10 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Suroviny:
mořská štika,
sůl mořská,
pepř mletý,
šťáva citronová,
mouka hladká,
olej olivový,
máslo,
petrželka,
sůl mořská,
šťáva citronová,
kůra citronová
Komentáře