Moje poznámka
Dort se štikou pro rybáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mV6p
Moje poznámka
Dort se štikou pro rybáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mV6p
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno před 9 hodinami
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka z mléka
LusiPa před 8 hodinami
Rybízová marmeláda do 10 minut
8181bartova před 8 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 9 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Kajkajak před 10 hodinami
Zapečený hermelínový chleba z horkovzdušné fritézy
tara23 před 10 hodinami
Topinky se salámovou směsí
jurcova1990 před 10 hodinami
Těstovinový salát se sušenými rajčaty, chorizem a bazalkou
Jan Nemec před 11 hodinami
Krkovička z trouby
EvaEvaEva před 11 hodinami
Voňavý bylinkový králík s bílým vínkem
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
dort pro rybáře,
dort štika,
dorty pro rybáře,
dort se štikou,
rybař z marcipanu,
rybářské dorty,
rybářský dort,
recept na dort pro rybáře,
marcipánový dort pro rybáře,
dort rybář,
potahovacka na dort,
marcipánový dort kapr rybář,
dort pro rybáře-štika,
forma na dort rybáře,
dorty pro rybarku,
dortová forma štika,
dorty se stikou,
marcipán rybář,
rybářské dorty recepty,
dorty mandlova rybáře
Suroviny:
korpus kakaový,
krém vanilkový
Komentáře (10)
Milá zlatá, ujasněte si, co vlastně používáte! Ještě nedávno jste dělala tuto potahovačku:
Potahovací hmota: 500 g moučkového cukru, 250 g sušeného polotučného mléka,2 lžíce tekutého medu, 2 lžíce vlažné vody, 1 lžíce oleje, 1 lžíce mandlové tresti, potravinářské barviva
Pokud jste začala používat MARCIPÁN
Navir: "Ale toto nejsou stránky pro profesionály,..."
Jsem také ryzí, možná z kočičího zlata, ale furt amatér
Nikdo ho neoddělával.
Já spíše upřednosťuju obsah nad formu, ale Shrek nebo ten skřítek od Brčálníku by byli z tý barvy asi celí vodvázaní...
A píšete "...škoda jíst". Nevím zda "škoda", ale ta potahovačka obvykle u kupovaných dortů zůstane na táccích. No, myslím, že jen barvou to není..., asi záleží na "marcipánu"
Hezký a povedený dortík, skoro škoda jíst