Moje poznámka
Dort se štikou pro rybáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mV6p
Moje poznámka
Dort se štikou pro rybáře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mV6p
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 6 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 6 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 6 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 7 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 3 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
zackovam před 3 hodinami
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
dvinsky před 3 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 6 hodinami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 6 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 6 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 6 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 7 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 7 hodinami
Tématické fráze:
dort pro rybáře,
dort štika,
dorty pro rybáře,
dort se štikou,
rybař z marcipanu,
rybářské dorty,
rybářský dort,
recept na dort pro rybáře,
marcipánový dort pro rybáře,
dort rybář,
potahovacka na dort,
marcipánový dort kapr rybář,
dort pro rybáře-štika,
forma na dort rybáře,
dorty pro rybarku,
dortová forma štika,
dorty se stikou,
marcipán rybář,
rybářské dorty recepty,
dorty mandlova rybáře
Suroviny:
korpus kakaový,
krém vanilkový
Komentáře (10)
Milá zlatá, ujasněte si, co vlastně používáte! Ještě nedávno jste dělala tuto potahovačku:
Potahovací hmota: 500 g moučkového cukru, 250 g sušeného polotučného mléka,2 lžíce tekutého medu, 2 lžíce vlažné vody, 1 lžíce oleje, 1 lžíce mandlové tresti, potravinářské barviva
Pokud jste začala používat MARCIPÁN
Navir: "Ale toto nejsou stránky pro profesionály,..."
Jsem také ryzí, možná z kočičího zlata, ale furt amatér
Nikdo ho neoddělával.
Já spíše upřednosťuju obsah nad formu, ale Shrek nebo ten skřítek od Brčálníku by byli z tý barvy asi celí vodvázaní...
A píšete "...škoda jíst". Nevím zda "škoda", ale ta potahovačka obvykle u kupovaných dortů zůstane na táccích. No, myslím, že jen barvou to není..., asi záleží na "marcipánu"
Hezký a povedený dortík, skoro škoda jíst