Postup přípravy
Krok 1: Z kaštanové hmoty udělám kuličky o průměru cca 3 cm, "rozplácnu" z nich placičku, poliju čokoládovou polevou.
Krok 2: Po ztuhnutí naskládám do krabice a těsně před podáváním ozdobím kopečkem šlehačky.
Zveřejněno 8. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kaštanová dobrota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDlv
Moje poznámka
Kaštanová dobrota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDlv
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 21 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na kyselo
el.mencl před 6 minutami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 7 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 2 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 2 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 10 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 12 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 12 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 12 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 12 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 13 hodinami
Tématické fráze:
kaštanové pyre,
kaštanová mouka recepty,
jedlé kaštany recept,
kaštanová mouka,
kaštanové cukroví,
kastanova mouka recept,
kaštanový krém,
kaštanová nádivka,
kaštanové pyré recept,
cukroví z jedlých kaštanů,
kaštanový krém recept,
recepty z kaštanové mouky,
cukroví z kaštanového pyré,
cukroví z kaštanové mouky,
jedlé kaštany recepty,
kaštanové pyré recepty,
krém z jedlých kaštanů,
kastanova babovka,
recepty,
recepty s kaštanovým pyré
Suroviny:
pyré kaštanové,
poleva čokoládová,
šlehačka
Komentáře (29)
Bez tohoto výrobku ve špajzu, asi není žádná "slušná domácnost"!
Tedy ti, co se neživí pizzou a hamburgry a umějí péct a vařit.
Používá se jako přesně odměřený prášek na pul litr mléka nebo pro hustší pudink jako základ krému se čtvrtlitrem smetany na vaření !
Zde je to úplně běžný artikl ,a zřídkakdy se stane,že není.A teď mé napadlo,když bylo MS v hokeji ,tak nebylo pyré!!!
To je zralý na další revoluci ! Ježíšmaria,o co "všechno" přicházím když žiju v Bratislavě
taky bych zaběhla do Maďarska,ale mám to trošku z ruky
Co se úplně zmagořili ,ti obchodníci! Tady v Bratislavě je to zcela běžně k dostání,všude. A když náhodou takkhle v září už není,tak běžím do Maďarska ,tam je vždycky,protože Maďaři se bez pyré neobejdou.Dělají z toho spousty mňamek,ani nevím jak se všechny jmenují,ale stojí za hřích.