Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 821 kJ / 1 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,02 g |
Tuky | 27,60 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 2 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,03 g |
Sacharidy | 189,57 g |
Postup přípravy
rajčata, cibuli, na ně střídavě plátky sýra nebo hermelínu a strouhany sýr a šunku, s česnekem a osolíme, posypeme oreganem, zakapeme oleje, a necháme 10 minut spočnout Krok 3: Pečeme v troubě 20 minut.
Zveřejněno 10. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NLGv
Moje poznámka
Pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NLGv
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 12 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 12 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 19 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 10 minutami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 47 minutami
Cuketový perník
MonikaP. před 1 hodinou
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 2 hodinami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 2 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 4 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 5 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
pizza recept,
top recepty pizza,
recepty - top 10 recepty.cz,
recept pizza,
pizza na dopečení,
recept na pizzu,
recepty cz pizza,
top recepty recept na pizza,
pizza recept cz,
lanikola cz,
pizza lanicola,
pizza lanikola,
výborná pizza na dopečení,
mozarella pizza,
nikola urbanská,
pizza hlíva ústřičná
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
sůl,
cukr,
droždí,
olej,
mléko
Komentáře (4)