Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 821 kJ / 1 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,02 g |
Tuky | 27,60 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 2 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,03 g |
Sacharidy | 189,57 g |
Postup přípravy
rajčata, cibuli, na ně střídavě plátky sýra nebo hermelínu a strouhany sýr a šunku, s česnekem a osolíme, posypeme oreganem, zakapeme oleje, a necháme 10 minut spočnout Krok 3: Pečeme v troubě 20 minut.
Zveřejněno 10. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NLGv
Moje poznámka
Pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NLGv
Nejnovější recepty
Pórkový krém
Přidáno před 25 minutami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 4 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 5 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 6 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Moanka před 26 minutami
Sýrové pletýnky s párkem
Fitulka před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 2 hodinami
Ořechový dort s pudinkovým krémem
lucy.lashing před 2 hodinami
Pomerančová bábovka (hrníčková)
Rabik před 4 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Almato před 4 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 18 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 21 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 22 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 22 hodinami
Tématické fráze:
pizza recept,
top recepty pizza,
recepty - top 10 recepty.cz,
recept pizza,
pizza na dopečení,
recept na pizzu,
recepty cz pizza,
top recepty recept na pizza,
pizza recept cz,
lanikola cz,
pizza lanicola,
pizza lanikola,
výborná pizza na dopečení,
mozarella pizza,
nikola urbanská,
pizza hlíva ústřičná
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
sůl,
cukr,
droždí,
olej,
mléko
Komentáře (4)