Pravé francouzske croissanty
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 20 075 kJ / 4 798 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,88 g |
Tuky | 306,64 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 4,17 g |
Sůl | 10,34 g |
Sacharidy | 425,43 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 2. 2015 11:04
@ magdalenka
dakujem za zodpovedanie otazky
dakujem za zodpovedanie otazky

3. 2. 2015 08:36
isma: z receptu je to dosť jasné - v peč. papieri pobuchovaním válečkem a vaľkaním vytvoriť štvorec o rozmeroch 15x15 cm a hrúbke 4 mm.
2. 2. 2015 22:23
Jestli se ještě někdy sem kouknete,chtěla bych se zeptat,jak dokážu z 300g másla,vyválet čtverec 15x15 4mm silný?Děkuji.
21. 2. 2014 21:41
Vypadají úúúžasně, vyzkouším...Jen malinko poopravím v komentáři: Droždí versus sůl...sůl droždí v žádném případě nezabije..!!!!!
Naopak, existují recepty na chleba, pizzu, kde do mísy dáte droždí...POSOLÍTE ho...za cca 5minut se droždí rozpustí na tekutinu (chemická reakce: droždí x sůl)...pak se to zaleje teplou vodou a přidá se mouka...kyne to v LEDNICI...žádné teplo, naopak chlad...a normálně to VYKYNE....

Naopak, existují recepty na chleba, pizzu, kde do mísy dáte droždí...POSOLÍTE ho...za cca 5minut se droždí rozpustí na tekutinu (chemická reakce: droždí x sůl)...pak se to zaleje teplou vodou a přidá se mouka...kyne to v LEDNICI...žádné teplo, naopak chlad...a normálně to VYKYNE....

21. 2. 2014 09:42





21. 2. 2014 01:01


13. 2. 2014 12:23
Téda, vypadají opravdu jako z pekárny! Ale upřímně, vyžaduje to opravdu hodně času a práce. Na takové pečení čas nemám, škoda... 

10. 2. 2014 19:19
Anna Kocikova: rado sa stalo 

10. 2. 2014 18:50
Silvuš,ty jsou jako z pekárny


No a ten fotopostup,tak ten je špičkový
Děkuji Ti za něj



No a ten fotopostup,tak ten je špičkový


8. 2. 2014 20:39
maiva: dekuji :)
8. 2. 2014 20:36
Hodně lákavé, moc se Ti povedlo
+



8. 2. 2014 18:28
Ty jsou nádherné
já je tááák miluji, určitě je vyzkouším










8. 2. 2014 18:24
Krása 



8. 2. 2014 11:22
zkusím 

8. 2. 2014 10:08
Paráda!!
+12

Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Kuskusový pudink
Přidáno před 4 hodinami

Kuře na paprice s kapiemi
Přidáno před 4 hodinami

Můj minimalistický bramborový salát
Přidáno před 6 hodinami

Lilkové rolky plněné kuskusem na salátku
Přidáno před 7 hodinami

Boloňská omáčka k těstovinám
Přidáno před 8 hodinami

Pirohy plněné zelím a uzeným masem
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:

Sýrovo-česneková pomazánka
uvařil/a Monika911
před 1 hodinou

Nadýchaná buchta
uvařil/a Alenapalanova
před 2 hodinami

Šlehané bifteky
uvařil/a Lucie1001
před 3 hodinami

Hovězí guláš
uvařil/a Nikiiii1821
před 4 hodinami

Míša řezy
uvařil/a Nikiiii1821
před 4 hodinami

Polévka z kroupového jelítka - "prdelačka"
uvařil/a marie8
před 4 hodinami

Medová kachna
uvařil/a Sulda
před 4 hodinami

Výborný piškotový korpus na dorty
uvařil/a laTort
před 4 hodinami

Zadělávané kuře ve zlaté omáčce
uvařil/a tejaja
před 5 hodinami

Kapr v pivní máslové marinádě
uvařil/a Ivana64
před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: croasant recept recept na domácí croasant croissant recept croissant s párkem recept francouzský croasant croasant pravé francouzské palačinky recept recept na croissanty slaný croasant pravý croissant pravé croissanty croissant s párkem recept na croissant craosant recept croissanty recept jak vytvarovat croissanty francouzsky croasan croissan recept pravy francouzsky croasant croasant francouzsky
Suroviny: mouka hladká, sůl, cukr krystal, droždí čerstvé, mléko, voda, máslo, máslo, vejce
Pravé francouzske croissanty
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YxDA
30 názorů