Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čokoládové palačinky

Hodnocení receptu je 4,9 (36×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

dextra

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 766 kJ /
661 kcal
Bílkoviny30,53 g
Tuky25,89 g
Vláknina12,80 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 175 mg
Sůl0,39 g
Sacharidy70,08 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V míse smícháme mouku, kakao a špetku soli. Doplníme vejce, olej a za míchání také vlažné mléko. Těsto necháme asi půl hodiny odpočinout. Krok 2: Z těsta smažíme na vyhřátém oleji na pánvi palačinky. Z každé strany smažíme 2 minuty. Podáváme ještě teplé s marmeládou nebo ovocem.

Zveřejněno 12. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čokoládové palačinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YvYn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Čokoládové palačinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YvYn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (19)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Poprvé jsem odzkoušel <3 a musím konstatovat jen a jen výborné :-K

Jsou moc dobré, akorát je doporučuji dělat aspoň ze dvou dávek. :-) Tohle množství u nás rozhodně nestačilo :-)

Kam se hrabou normální palačinky:-p

Výborní recept dextra :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes: je to výborný recept

palačinky jsou dobré :-)..přidávám fotečku:-)

Tak jsem včera upekla čok.amoletky. Udělala mini v lívanečníku,namazala sladkým tvarohem. Přehla na 1/5 a navrch jsem dala lžičkou nádivku.(1 zakysaná smetana + 1 čokoláda na vaření) Čokoláda se nechá rozehřát v mikrovlnce a smíchá se se smetanou. Na závěr jsem ozdobila picaem. Vypadalo to luxusně a chutnalo to luxusně.:-p Tedy domácí strávníci chválili. Tak já také moc chválím nápad a děkuji za recept.Samo bodík letí.:yes:

Kakaové ani čokolád. jsem ještě nedělala,ale v sobotu vyzkouším určitě.Jinak vypadají hezky.

Z jedné poloviny těsta jsem smažila tvoje palačinky +:yes::yes::yes: jsou moc dobré:-p:-)
Do jedné poloviny palačinkového těsta jsem vmíchala kokos a smažila.A do náplně jsem dala jogurt s trochou kokosu.Moje kamarádka miluje kokos a byla zrovna u mě na návštěvě, bylo to taky moc dobré.:-p S dovolením přidávám fotečky.:-8

Minule se povedli,dělám další dávku :-8

Naplněné vanilkovým pribinákem (dělala jsem domácí) neměly chybu.. Doporučuju a posílám bodík :yes:

V tydnu jsem zkousela, jen misto oleje jsem pridala rozpustene maslo. Je to prijemne zpestreni a na taliri vypadaji moc dobre. Bodik je zaslouzeny :-K

no jdu to zkusit :-8

Tématické fráze:
čokoládové těsto na palačinky, kakaové palačinky, palačinky, čokoládové těsto, křehké palačinky, palačinka, recept na kakaove palacinky, recept na čokoládové těsto, čokoláda do palačinek, palačinky v mikrovlnce, kakaové palačinky recept, cokoladove livance, palačinky kakaové, livance s cokoladou, testo na cokoladove palacinky, palačinky recept, ovesné palačinky recept, cokoladove palacinkove testo, jak udělat těsto na palačinky, vojoladove palacinky

Suroviny:
mouka hladká, mléko, kakao, olej, vejce, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu