Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 193 kJ / 1 719 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,96 g |
Tuky | 56,15 g |
Vláknina | 14,33 g |
Cholesterol | 683 mg |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 5,92 g |
Sacharidy | 211,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstovinový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/579v
Moje poznámka
Těstovinový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/579v
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 7 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 10 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 11 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 19 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Jarin57 před 54 minutami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 1 hodinou
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 1 hodinou
Cuketová buchta
miryg13 před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 4 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 4 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 7 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 7 hodinami
Tématické fráze:
těstovinový salát,
těstovinový salát jako příloha,
těstovinový salát bez majonézy,
testovinovy salat recepty,
těstovinový salát recept,
těstovinové saláty,
recept na těstovinový salát,
lehké těstovinové saláty,
jofreš,
těstovinový,
těstovinové saláty recepty,
těstovinový salát příloha,
těstovinoví salát,
recepty těstovinový salát,
těstovinový saláty,
lehky testovinovy salat bez majonezy,
recept těstovinový salát,
recepty testovinove salaty,
recepty-těstovinový salát,
jofresh
Suroviny:
těstoviny,
vejce,
majonéza,
salám jemný,
rajče,
paprika čerstvá zelená,
okurka salátová,
sýr tvrdý,
cibule,
Komentáře (8)