Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka lososová

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

pbarva pbarva

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Vše smícháme dohromady.

Zveřejněno 25. 3. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka lososová

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r25W

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka lososová

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r25W

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tvoje pomazánky jsou lákavé, celerová i hovězí, jakož i ostatní recepty... Příležitostně je ozkouším a po dnešním úspěchu se těším. :-p

A děkuju za bodíky :yes:

Elizo děkuju za fotečky a jsem rád , že chutnalo, po dlouhé době pochvala.:-*

Asi si budu muset zakázat čtení receptíků takhle večer, vždycky dostanu před spaním hlad :-8:-8... Tuhle pomazánku bych si zrovna dala. No jo, dám si ji jindy, ale bodík posílám hned.
PS: fotky krásný :-K

Tato pomazánka je skutečně výborná...:-p Posílám jí bod a přidávám obrázky...:-K

Tématické fráze:
lososová pomazanka, lososová pomazánka recept, lososová pomazánka na chlebíčky, recept na lososovou pomazánku, losová pomazánka, lososová pěna, lososová pomazánka z konzervy, pomazánka lososová, výborná lososová pomazánka, lososvá pomazánka, chlebíčky s lososovou pomazánka, recepty lososová pomazánka, recept lososova pomazanka, losová pomazánka recept, lolosova pomazanka, lososovapomazanka, lososová pomazánka z tresky, lososová pomazánka, losovová pomazánka recept, lososova

Suroviny:
treska, tvaroh, majolka, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu