Postup přípravy
Krok 1: Hranolky dáme na plech, pokapeme trochou oleje a pečeme cca 20 min.
Krok 2: Rybí prsty dáme na pánev a smažíme 5-10 min., poté podáváme.
Zveřejněno 20. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí prsty s hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r21E
Moje poznámka
Rybí prsty s hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r21E
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 19 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 21 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 2 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 9 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 11 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 11 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 11 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 11 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 12 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 13 hodinami
Tématické fráze:
rybí prsty,
rybí prsty recept,
jak usmažit rybí prsty,
rybý prsty,
rybi prsty v troube,
jak dlouho se připravují rybí prsty,
výroba rybích prstů,
recept na rybi prsty,
rybi prsty na panvi,
rybí prsty recepty,
a dost rybí prsty,
recept rybí prsty,
jak se dělají rybí prsty,
rybí prsty pro děti,
rybi prsty priprava,
kvalitní rybí prsty,
strava pro roční děti recepty,
rybí prsty výroba,
priprava rybich prstu,
hranolky v troube
Suroviny:
rybí prsty,
hranolky,
tatarská omáčka,
kečup sladký
Komentáře (36)
Rybí prsty představují nejúčinější způsob, jak zužitkovat zbytky při výrobě rybího filé a pod. Slisované zbytky zabalené do strouhanky se chuťově vyrovnávají Rema plátkům. Když nejdou na odbyt, dají se koupit balíček (200g) ve slevách i za 10Kč.
Útěchou mi je, že dnes jsou k dostání opravdu dobré ryby (i když ne za levný peníz)
To je "recepis"
Já tu rybu měla docela ráda. Do té doby, než jsem si o ní něco zjistila. Prezentují to většinou jako mořskou rybu, přitom jde o sladkovodní rybu, která se pěstuje v nejšpinavějších řekách na světě v Hongkongu. Ryby jsou krmeny odpadem a nabývají na hmotnosti obrovskou rychlostí. Jejich maso není nic extra, jsou to jen rychle vyhnané tuky a vitamíny nemá skoro žádné.
Proto vám radím... raději přesedlejte na české sladkovodní rybky... například dravci jsou výborní... nebo naopak kvalitní mořské ryby, ale už nikdy pangas!!!
Tohle mi nepřijde proto ani trochu vtipné.