Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Rajčatový salát s perlovou mozzarellou, balzamikem a bazalkou Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Marie Svarcova 15 min
Rajčatový salát s perlovou mozzarellou, balzamikem a bazalkou Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Marie Svarcova 15 min
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 40 min
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 40 min
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 20 min
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 20 min
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 35 min
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 35 min
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 15 min
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 15 min
Jak na dokonalý chleba ve vajíčku: Připravíme jej klasicky na pánvičce i v troubě, nebo slavnostněji v košíčcích na muffiny
Video Vaříme podle ČSN: Pravé socialistické smaženky neboli vaječné řízky. S cibulí, hořčicí a okurkou chutnají skvěle