Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
Kuřecí prsa s dijonskou hořčicí, s uzeným oštěpkem a s uzenou slaninou Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Meszarosovabolya
Kuřecí prsa s dijonskou hořčicí, s uzeným oštěpkem a s uzenou slaninou Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Meszarosovabolya
Kuřecí prsa s dijonskou hořčicí, s uzeným oštěpkem a s uzenou slaninou Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Meszarosovabolya
Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 Meszarosovabolya 150 min
Jelení plec na víně, tymiánu, hříbkách a borůvkách Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 Meszarosovabolya 150 min
Utopenci v aspiku: Netradiční specialitu nekoupíte všude, podle našeho receptu si ji ale snadno uděláte doma