Postup přípravy
Zveřejněno 24. 11. 2010 16:16
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zabíjačkové masíčko ze Žitného ostrova
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wk9R
Moje poznámka
Zabíjačkové masíčko ze Žitného ostrova
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wk9R
Nejnovější recepty
Kakaová žemlovka s tvarohem a jablky
Přidáno před 6 hodinami
Babiččiny masové placičky
Přidáno před 20 hodinami
Brownies s červenou řepou
Přidáno před 20 hodinami
Krémová omáčka s kuřecím masem a těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Nepečený Lotus cheesecake s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Masové bramboráky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Zelný salát podle ČSN: Klasický hospodský salát bude mít tu správnou chuť jako před lety díky jednomu triku
Je tu Zimní Apetit piknik: Nechte vařečky odpočívat a vyrazte na oblíbený festival chutí!
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová houbová polévka
Annieslehoferova před 17 hodinami
Bílá sýrová polévka s česnekem a krutonky
Jura115 před 17 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
Martina456 před 18 hodinami
Pikantní vejce s fazolemi a klobáskou
f-kikinka před 18 hodinami
Kapustičky se zázvorem a česnekem
pavlina.simr před 19 hodinami
Česnečka
iveta.kroul před 19 hodinami
Květáková polévka II
zdenka.s před 19 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
bilkova.zu před 20 hodinami
Křehké řezy à la kolínské řepánky
bilkova.zu před 20 hodinami
Tématické fráze:
zabijačkové recepty,
zabíjačkové speciality recepty,
zabijackove speciality,
zabijačkové zelí,
žitný ostrov,
zabíjačkové speciality-recepty,
slovenské speciality recepty,
žitný ostrov slovensko,
recepty na zabijačkové speciality,
zabijacka recepti,
recepty na zabíjačku,
recepty na zabíjačku,
zabíjačkové speciality recept,
zabijačkové zelí recept,
zabíjačkové pečené maso,
pecene maso zabojackove,
slovenské zabijačkové speciality,
recepty zabíjačkových specialit,
recept na zabijačkové speciality,
speciality zabíjačka
Suroviny:
kosti vepřové,
plecko,
sůl,
česnek,
voda,
brambory,
kmín celý,
cibule
Komentáře (14)