Den borůvkových muffinů
Muffiny jsou malé pečené dobroty, které mají nejen svou vlastní charakteristickou podobu, ale také nespočet variant chutí i použitých surovin.… Číst dál
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Muffiny jsou malé pečené dobroty, které mají nejen svou vlastní charakteristickou podobu, ale také nespočet variant chutí i použitých surovin.… Číst dál
Mojito je nápoj, který vznikne kombinací čerstvé máty, limetky, cukru, perlivé vody a bílého rumu. Čerstvá máta dodává koktejlu příjemnou až ledovou… Číst dál
Historie bramborových hranolků sahá až do 18. století, kdy se v Belgii začaly poprvé vařit tenké plátky brambor. Tyto kousky brambor nabídli… Číst dál
Jedná se o malou želatinovou sladkost v podobě medvídka, kterou si dopřáváme jako drobnou pochoutku, svačinku nebo jako součást moučníků třeba na… Číst dál
Třešně jsou ovocem, které představuje sladkou chuť léta. Jejich křehká dužina, šťavnatost i výrazná sladká chuť jsou pro nás obecně neodolatelné.… Číst dál
Den kyselých bonbonů je určený k oslavě jedné z nejoblíbenějších sladkostí na světě. Kyselé bonbony jsou známy svou jedinečnou kombinací sladkých a… Číst dál
Tradičně byl za pravý kaviár považován jen kaviár z divoce žijících jeseterovitých ryb – konkrétně z vyzy velké (belugy), z jesetera ruského (ossetry… Číst dál
Párek v rohlíku je typický pokrm rychlého občerstvení. Sestává z ohřátého párku, který může být též grilovaný a pečiva, do kterého je uzenina vložená… Číst dál
Lízátko je sladkost určená k olizování nebo sání. Sladká část lízátka je obvykle připevněna na plastové nebo papírové tyčince, zatímco větší varianty… Číst dál
Nezdravých jídlech jsou plné fast foody, i v naší databázi najdete plno nezdravých receptů. Protože často platí jednoduchá rovnice, co je nezdravé,… Číst dál
Tropické ovoce mango má skvělou chuť, navíc obsahuje také spoustu vitamínů a minerálních látek. Jeho konzumace tedy nejen uspokojí naše chutě, ale… Číst dál
Pokud byste dělali průzkum mezi milovníky zmrzliny, jaká je jejich nejoblíbenější příchuť, často byste se dočkali odpovědi, že právě vanilková. A… Číst dál
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Žabka zvyšuje nároky na kvalitu nebaleného pečiva, následuje slovenský trend
Jak na ten nejlepší hospodský guláš? Zásadní je správný poměr cibule a masa a taky použití jedné tajné přísady
Byliny v kuchyni: Mangold je křupavější než špenát a uplatní se v koláči i v netradičním rizotu!