Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
6 foto Hodnocení 7× Jak nejlépe zpracovat syrovátku? Několik tipů na zpracování v kuchyni i kosmetice
Hodnocení 10× Pleťová voda z jitrocele vyčistí mastnou pleť s akné. Není drahá a připravíme ji snadno
Hodnocení 11× Okurky máme rádi pro jejich křupavost a dietetické vlastnosti. Kromě salátů a kvašáků jsou vhodné i na pleťovou masku
Kosmetika ze spíže: Okurkové slupky na pleť, soda na vlasy a brambory na ruce. Co ještě využít z kuchyně?
1. adventní neděle: Pečeme voňavé perníčky, zázvorky i štolu a připravujeme domácí vaječný likér podle vyzkoušených receptů