Těstoviny houbaře
Zaslouženou odměnou pro úspěšného houbaře bude jistě tato skvělá večeře. Těstoviny a jemnou omáčku z hub, šunky a smetany, dochucenou výraznou nivou, můžete zapéct v troubě nebo jen podávat přelité omáčkou na talíři. Výsledek bude vždy chutný a voňavý.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 696 kJ / 3 274 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 149,50 g |
| Tuky | 124,50 g |
| Vláknina | 14,50 g |
| Cholesterol | 433 mg |
| Sodík | 5,33 g |
| Sůl | 12,93 g |
| Sacharidy | 381,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny houbaře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/16wV
Moje poznámka
Těstoviny houbaře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/16wV
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 3 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 2 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 3 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 4 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 5 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 8 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 8 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 8 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 9 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 9 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 9 hodinami
Tématické fráze:
nezapečené těstoviny,
přání houbaři,
vepřové maso podle houbařů ,těstoviny,
houbař recept,
houbařovi recepty,
houbař recepty
Suroviny:
těstoviny,
tuk,
šunka,
smetana,
sýr niva,
cibule,
houba hřib,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (6)