Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 044 kJ / 2 640 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,73 g |
Tuky | 42,91 g |
Vláknina | 36,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9,63 g |
Sůl | 24,00 g |
Sacharidy | 474,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žravý chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/79B1
Moje poznámka
Žravý chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/79B1
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 4 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 31 minutami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 33 minutami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 48 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 1 hodinou
Hovězí na česneku
Modraska před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 5 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 5 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 5 hodinami
Tématické fráze:
zravy,
recepty ze zbytků chleba,
recept na chleba do pekárny,
co ze zbytků chleba,
jablečný chleba,
zravý chléb do pekárny,
pekárna na chleba braun,
zbytky chleba,
recept ze zbytku chleba,
chlebove zbytky recepty,
chleba ze zbytku chleba,
domácí chléb vysočina,
vyrobky z chleba recepty,
chleba recept ze zbytkú,
hrnickovy chleba žitný do formy,
žravý mls,
kůrka chleba z pekárny,
domácí chléb klasic,
toustový chleba tmavá výroba,
toustový chléb recept domaci pekarna.
Suroviny:
voda,
olej olivový,
ocet jablečný,
mouka hladká,
mouka tmavá chlebová žitná,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka celozrnná žitná,
sůl,
droždí sušené,
cukr
Komentáře (4)