Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 489 kJ / 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,98 g |
Tuky | 0,67 g |
Vláknina | 14,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí stehno pečené na žampionech a olivách v pivní lázni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZ32
Moje poznámka
Krůtí stehno pečené na žampionech a olivách v pivní lázni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZ32
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 33 minutami
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 1 hodinou
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 1 hodinou
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 13 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 13 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 17 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 17 hodinami
Tématické fráze:
krůtí stehna recept,
kruti stehno,
pečené krůtí stehno,
krůtí stehna spodní recepty,
krutí spodní stehno,
krůta na pivě,
krůtí stehna pečená,
kruti stehno pecene,
pečené krůtí spodní stehno,
krůtí maso na žampionech,
krůtí horní stehno,
krůtí stehna,
krutí spodní stehna,
krůtí stehno recepty,
krůtí pečeně,
pečeny krutí maso na pivu,
recept krůtí spodní stehno,
pečená krůtí stehna,
krůtí stehno recept,
krůtí stehna spodní
Suroviny:
stehno krůtí,
žampióny,
olivy s paprickou,
cibule,
sůl,
pepř,
koření grilovací,
olej,
pivo světlé
Komentáře (11)