Olivy v pivním těstíčku

Předkrmy Doba přípravy: 20 minut 3 názory

Předkrmy Doba přípravy: 20 minut 3 názory

Suroviny

2 sáčky oliv
hladká mouka
rozšlehané vajíčko
strouhanka
3 lžíce piva
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve smícháme rozšlehané vajíčko s pivem a poté obalíme v trojobalu: nejdřív v hladké mouce, pak v rozšlehaných vejcích smíchaných s pivem a nakonec ve strouhance.

  2. Takto obalené olivy smažíme v rozpáleném oleji ze všech stran dozlatova.

Poznámka od kuchařky

Výborně se hodí k bílému vínu..

Komentáře k receptu Olivy v pivním těstíčku

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Václav:Tady se ale neuvádí,že se mají konzumovat teplé;-)Jen,že se hodí k bílému vínu:yes:

    Tento nápad se mi líbí:-KU nás jsou olivy v oblibě a takto upravené vyzkouším i já:-p+2:yes:

    Odpovědět

  • Václav Václav(neregistrovaný)

    Teplé olivy. NIKDY!!!:no:

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(moderátorka)

    Olivy ja tuze rada a tohle je tedy originalni
    napad:-p

    Odpovědět

Tématické fráze: obalené olivy olivy v trojobalu olivy recepty olivyvtesticku smažené v olivy v těstíčku vatovec recept s rozmarýnem olivy v pivním cesticku recept na smažené olivy v těstíčku olivy s cim se hodi smažené olivy v pivnim testicku kosmatice v pivním těstíčku recept na olivy recept olivy k vinu